Dilkk Kizlar ya hamile degilim bu ay doktora gidemedim size sorayim dedim hamile kalmak istiyorum onerebileceginiz bi folik asit varmi bu aydan baslayayim bidahaki ay doktora gidecegim
Dilkk mlsmrtgl Cvp verdigin icin tsk ederim canim benimde dokuz ay oldu kurtaj olali hala hamile kalamadim
mlsmrtgl Dilkk ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapmanı tavsiye ederim . Ben martta kürtaj oldum bir kere regl oldum . Sonra ovülasyon testine başladım şimdi 5 haftalık gebeyim .
AyAkyel Dilkk Normal de gebelik düşünenler 3 ay önce kullansınlar diye söylüyor doktorlar öyle kullanılması gerekiyor siz alın içmeye başlayın bence ben bilmediğim için gebeyken içmiştim bide ha deyince hamile kalınmıyor sıkıntı stres yapmayın lütfen 🙏🏻 🥰
Dilkk AyAkyel canim ben bi ara kullandimda folidaysti ara verdim simdi tekrar kullanacam Insallah kalirim
Dilkk EdanurZ Canim doktormu yazdi kafani karistirmak gibi olmasin doktor onun icinde fazla miktarda folik asit var demisti onu onermiyorum demisti arastir istersen bi canim
Hamzaninannesi Dilkk canim kesinlikle Regenesis Max oneririm. Recetisz alinuyor 67 lira ucreti 30 tablet fiyati biraz pahali gelebilir ancak sadece folik asit degil omega3. Ben 5. Ayimdayim hala kullaniyorum.omega3 olarak