K1996 Miranmiray 35 de acılmam oldu 37 ye girdiğim gibi doğumum oldu sancım şoktu bebeğimde irü bebek ti sezeryan oldum
Kaderdrsun12 Biannee evet oluyor gün içinde sanki eskiye göreye biraz Arttı adet ağrısı gibi bugün kontrolum vardı nst de sancı çıkmadı açıklık hala 2 cm haftaya tekrar çağırdı yalnız kanala iyice inmiş dedi bakalım
Biannee Kaderdrsun12 benim de 2 cm açıklık ve sancılarım çıkıyor nstde 34 haftalık olduk bakalım inşallah sıkıntısız ve sağlıklı hepimiz kucağımıza alırız❤️🤲🏻
Degisken Bunun bir sırası yok herkeste farklı olabiliyor. Benim tek belirtim suyumun gelmesiydi. Sancı nişan açılma yoktu. Sezeryana alındım.
ZeynepTalas Miranmiray canım benim nişan geldi dediler ama koyu renk de değildi sonra açılma var dediler sonra yok silinme yumuşama dediler hiç bişey anlamadım öyle doğumu bekliyorum saf saf 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Miranmiray ZeynepTalas Ayy canım sağlıkla gelsin inşallah Vall iki doktora göründüm ben ikisinde 1 cm açıklık dedi bende böyle bekliyorum ama iki doktor da bana bu Hafta doğurursun dedi😀
ZeynepTalas Miranmiray bana da öyle dediler hala bekliyorum hala bekliyorum ama şanslıyım ki komşum ebe acil bi durumda gelip muayene ediyor hastaneyle uğraşmıyorum çok şükür
Miranmiray ZeynepTalas AA benimde öyle canım 😂ama bizim ebe biraz yaşlanmış😁ama daha tecrübeli Bakalım inşallah bu hafta içinde ilimizde kavuşuruz bebişlere hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ❤️
Miranmiray K1996 Ayy iki hafta sonra olmuş Benim 37 de 1 cm Di iki hafta sonra 39 a kDar dayanamam galiba😂😂😂gerçi herkeste aynı olmuyor işte