Ozlemdmn Evet Kızlar ilk etki nişan nişanım geldi be ben nişan gelse anlarmıyım diyordum anlaşılıyormuş. Baya bende akıntısız yamamı düştü ben öyle az miktar bir akıntı sanıyordum baya yoğun kıvamlı bir beyaz sümüksü parça demek daha doğru bunu da öğrendim 😍
Filizzz66 Ozlemdmn hayır ben istemdim sonrasında bazılarını sakat bırakıyor bel ağrısı falan yapıyor dediler onun için ben istemedim
Ozlemdmn Gkilinc ay yok sancim oldu bir yarim saat gecti simdi canim acilma da degisiklik yok 🙈😍ne olcak bakalim
Gkilinc Ozlemdmn inşallah emeklerinin karşılığını alırsın doguruverirsin haber et merakla bekliyorum dualarım seninle
Zhrnz Ozlemdmn bende Almanyadayim 3 dogumumu 40+2 de uyarici fitille baslatilip destekleyici aujiyle dogurdum cok sukur🤲 Rabbim sizide bi avazda kurtarsin insallah 🤲🤗
Ozlemdmn Gkilinc Amin canim cok sagol Rabbim seni de bir avazda saglikla kurtarsin insallah 🙏kac haftaliksin suan
Ozlemdmn Gkilinc masallah canim saglikla gelsin bebis senin Ani olur ha bi bakmissin dogu vermis kanalda demi suan
Gkilinc Ozlemdmn baş aaagi dönmüştü geçen hafta ama kanala yerleşmiş değildi bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah yerleşme falan olmuştur🥰
Ozlemdmn Gkilinc 💖😍😘hadi inşallah bir bakmışsın direk doğuma alıyorlarmış aynı anda doğurmuş oluruz 🙏😍hadi sağlıkla gelsin inşallah çok sabırlı olacak demekki hiç acelesi yok benimki gibi halen gelmiyor 😍