hhb53 Kızlar en son 13. Haftada gitmistim doktorum folik asidi bıraktırdı. Daha ilaç vermedi. Şimdi 16. Haftadayım cuma kontrolum var. Doktor kan tahlili istemeden ben kendim yaptırcam götürücem. Çoğu arkadasımda folik asiti bıraktıgın gibi doktorun sana demir kan ilacı vermesi gerekli dedi kafam karıstı.
Ozdmrkbraa hhb53 kuzum 7 haftalıkken benden istedi doktorum tahlil sonucuna göre de sağlık ocağı ücretsiz veriyor zaten decavit var muştivitamin onunla kan ilacını verdiler kendi doktoruma sordum oda sonucuna göre kullanman lazım dedi
Sevcandumaan hhb53 ben 17. Haftamda magnezyum, Demir , kan ilacına başladım . Hala folik asite devam ediyoruz valla biz . Bende çoğu kişi folik asiti kesti ben neden içiyorum bir zararı olur mu diye merak ediyorum
Esesraa hhb53 17. Haftamda kan ilacına başladım. 15. Haftamda multivitamin kullanmaya başladım. 18.haftamda 3 lü taramanın sonucunu almaya gittiğimdede magnezyum vermişti.
Mrv3dmr 16.haftada folik asidi bıraktım. Onun yerine içersinde folik asit bulunan multivitamin kullanmaya başladım. Aynı zamanda demir hapı kullanmaya başladım.
hhb53 Mrv3dmr iyi geç değil yani sevindim. Bi de benimkiler ikiz iki kat kan ihtiyacı var 🤦🏼♀️ Bu hafta verir inşaLalah