Cerenavc EmineTavan maşallah allah bağışlasın 🤗 benim ilk doğumum olacak kısmetse de 38 de kucağıma almak istiyorum tam doktor okey dermi bilmiyorum yarın belli olacak ondan sordum 🤗
1esraozz busraydinli benim 2.gebeliğim ilk doğumum malesef sezeryanla oldu. Bebeğin kafa gelişimi önden gidiyordu zaten. Normal Doğum esnasında yarı da sıkıştı kaldı zorunlu olarak sezaryene alındım.
Pankek 1esraozz Oo herkesin bebeği semirmiş maşallah 😊 Ben 37+0 oldum şu an. Bugün 2760 dedi doktor. Hafta bitimine kadar 3 kilo olur heralde yavrum 😇😇
Destinaroza Benimki biraz kucuk Sanirim 33te iken 1900 gramdi simdi 36+4 oldu sanirim 2700 yada 2800 olmistur ancak kucuk olcak dedi doktor . Ama saglik sorunu yok ikinci gebelik kizim iki kiloydu tam benim ic karnimla ilgili buyumuyor karnim gelisemiyr
1esraozz Destinaroza kilonun bence hiç önemi yok, önemli olan sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğmaları. 😍
Yesim1995 1esraozz ben 37 de sezeryan doğum yaptım 3600 görünüyodu 3100 doğdu kiloya çok takılmayın iri bebek hikayelerine çok bakmayın bana da öyle demişti 3 doktor çok inanmayın her yerde de söylemeyin çevrenizde🧿beslenmenize aynen devam edin.tecrübelerimle nacizane 🧚♀️🧡
1esraozz Yesim1995 önerileriniz için çok teşekkür ederim. Zaten bende duymuştum 500 gr ya eksik ya fazla doğabilirmiş bebekler. Ultrasonun yanılma payı varmış.
Pankek 1esraozz Aynen öyle. 2500 gr ve üzeri standart sağlıklı çocuk kilosu. Gerisi o kadar da önemli değil
Destinaroza 1esraozz aynen zaten sorun etmiyorum ben doktor ile sorun etmiyor gec dollenme de olabilir dedi hatta
EmineTavan Cerenavc Bi sıkıntısı yoksa bebeğin 39u beklemeni tavsiye ederim dışarıda durduğu bi hafta anne karnındaki bir güne bedelmiş 🤗
1esraozz Destinaroza Doktor öyle dediyse doğrudur canım. Eli ayağı düzgün olsun da gerisi önemli değil.🙂