Echche Ranahes hayırlı olsun kızlar çok sevindim adınıza 🥰 düşünüyordum dışarda olan hamişler ne yapacak simdi diye içim rahatladı 🌹🙏
Bademlii Kızlar 24. Haftasında olmayan hamileler için Twitter da hala devam ediyoruz.. nasılsa bize geldi diye düşünmeyip destek olun lütfen 🙏🏻 bizi bizden başkası anlamaz
Birhemsire_anne Kızlar bir sorum olacak idari izin geldide bizm birimimizde bi açıklama yapılmadı sordugumda da henüz genelge gelmedigini söylediler hastanede calısıyorum yarın raporumu verip cıkarım diye düsünüyorum sizd bu konuda bilgi verdiler mi?
Deletedmom239 Ranahes ne varsa kamuya 😔 ozel sektor hamileleri cocuk dogurmuyor sanki darisi basimiza inşallah 🙏
Ranahes Deletedmom239 inşallah hem kamu dışındaki hamileler için hemde 24 haftaya kadar olan hamıleler için üzülüyorum onların canı yokmuydu acabada böyle bi sınırlama getırdıler belli haftalara izin verdiler anlamıyorum
Umran-89 Kızlar benım allaha sukur saglık durumum ıyı. Odamızda kocaman 2 kişiyiz risk altında degılım. Haftaya 32 haftalık oluyorum.Mecburen çalışamaz raporu mu almam gerekiyor.Bugun açıklanan bilgiden bunu anladım ben. Bu virus en çok bizi etkiledi :(