aysenursah Merhabalar, böyle bir haber var resmi haber sitelerinde kurumuna yazı gelen çalışan gebeler var mı arkadaşlar
Sdaakll aysenursah 34 haftaligim ben kamu personeliyim bizim izinleri 1 temmuza kadar uzattilar hamile ve kronik hastalarin
aysenursah Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum izin bizi kapsamayabilir belki. MİT ve Sağlık Bakanlığı hariç diyenler de var kurum da önemli sanırım
Smyy06 aysenursah cumhurbaskanlığının yazısında milli istihbarat teşkilatı personeli hariç diyo sağlık bakanlığı hariç demiyo canım .bende il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum 28. Haftamdayım yönetim hizmetlerinin web sayfasında yazı var canım bizim bakanlıkta yayınlamıs bizi de kapsıyor
Gizocan aysenursah bizi kapsamıyor canım. Tabi ben hrmşire olarak hastalarla temas etmediğim için diğer memurlar hastalarla temas ediyor ama hemşirenin drun hakkı yok gebe olması önemli değil. Sonra yazarlar dilek hemşire bebeğini alamadan gözlerini yumdu diye arkamzdan
713 Smyy06 32 den sonra calisip izni dogum sonrasina aktarmak isteyenlere izin verilcek mi dogum sonrasina.sonucta dogum sonrasi 8 hafta cok az bi süre napcaz biz
Smyy06 713 inşallah verirler ya yoksa dediğin gibi 2-3 aylık cocugu kime bırakacaz nasıl yapacaz ücretsiz izinde alamazki herkes
Smyy06 713 inşallah verirler ya yoksa dediğin gibi 2-3 aylık cocugu kime bırakacaz nasıl yapacaz ücretsiz izinde alamazki herkes
Cerenn06 Az önce sağlık bakanımız açıklamış 24. Haftadan izinler başlıyormuş artık 8 hafta uzatılmış 32. Haftayı beklemeye gerek yok artık
Cerenn06 Nesrind Evet ama bakanlık ve kamu çalışanlarına yazıyor özel sektör dahil değil anladığım kadarıyla 😒 Özel de çalışanların canı yok zaten 😬