Akg Birhemsire_anne kurum bi 2 gün geç bildiriyor ama başlatırlar. Bize de daha yazı gelmedi ama genelge sonuçta
Akg Neefeess ne kadar süreli rapor aldınız birde hangi doktor dan kendi doğum doktorunuzdan mı aldınız bnde 20.haftayım rapor almayı düşünüyorum da
Ayb-izmir Ykmll kurumunuz nedir bizi 32 den sonra da idari izinli mi sayacaklar aktarım olacak mı eğer çalışabilir alırsak
Gencanne18 Aybukeb bende 32.haftamda çalışabilir almıştım şu anda 36.haftadayım yani çalışamaz mı almam gerekiyormuş bende bişey anlamadım
glsnchll Arzum79 suan içime su serptiniz teşekkürler. Bugün kurumumdan 32den snr çalışabilir alıp çalışamazsın gibi birseyler söylediler kafam karıştı. Suan 21+3teyim 24e kadar çalışıp izine ayrılmayı planlıyorum.
Aybukeb Gencanne18 ne güzel o zaman belki çağırmazlar 37 de zaten yasal süre doluyır 5 hafta aktarırsınız
Muhendisanne2020 Kızlar ben daha 18 haftalık hamileyim idari izin ondan işime yaramadı henüz şirket çağırmadi ama kesin haftaya başlatacaklar. İzin için Hafta sınırı olmasaydı keşke ☹️
Shuezgidn Bu olay ne kadar devam etcek kurumlarınızdan bir bilgi edindiniz mi ben 3-4 hafta gibi bi sürede kaldıracaklarını düşünmüyorum kısa sürede kaldırcak olsalarda hafta sınırlaması koymazlardı bence