Yasevita Evaveannesi inş dediğin gibidir. Ama öyle bir açıklama yok bildiğim kadarıyla. Ben de 23. Haftamdayım
Evaveannesi Yasevita müdür verdim raporu sen 23haftalık isen zaten canım bir hafta aktarabiliyorsun cünkü 19 son buluyor eba çalışmaları hayırlısı olsun
Yasevita Evaveannesi canım sen çalışabilir raporu mu aldın. Ben idari izinli sayıldın siye düşündüm ama yanlış anladım sanırım değil mi
Fatma_ali_38 Akg 24+0da izne ayrılabilirsiniz.Raporda diğer türlü 23.hafta yazar.Kabul etmezler bunu.Bende 24 bekliyorum
Akg Burcinb kaçıncı haftada sınız eğer verirse bnde 23+1 de alıcam daha 21 im ama inşallah o tarihte verir bana da
Yaseminnnnnnn Akg evet ama ultrasonda 24 görünmesi lazmmis 23te gidince 23 görünecegi için olmazmis raporu veremeyiz dediler
Akg Yaseminnnnnnn haber veririm ama arkadaşa demişler ya yazmış 23+1 de veririm diye demekki doktordan doktora değişiyor bazısı inisiyatif kullanıyor olabilir ben alırsam söylerim size çarşamba kontrole gidicem o zaman sorarım sizin kaçıncı hafta şuan
Akg Evet 6 kurum için idari izin kaldırılmış 🙄 ne yapmaya çalışıyorlae anlamıyorum herkesin hakkı olmalı
Yaseminnnnnnn Akg evet herkese vereceğine bide daha daralmaya gitmişler hergun bise çıkıyor vazgeçtim diye izinleri de iptal edebilirler anlamadik