TugceTok06 papatya05 valla ben 18+4 te yaptırdım devlette herşeyi normal çok şükür ama cinsiyeti göremedik sakladı kendini onun için özele gittim bnde vee oğluşumuzun olacağını net bi şekilde gördük 😇😇😇😇
Pnrr06 papatya05 20 ile 24. Hafta arası yapılır genelde ama en sağlıklısı 22. Hafta çünkü bebekler tam olarak organ gelişimlerini 22. Haftada tamamlıyor daha sağlıklı sonuçlar alıyoruz o haftada
Deryali25 Ben 3 hafta önce devlet hastanesinden rabdevu aldım. Bana cumaya randevu verdiler. Yani 24+6 da çektirmiş olacağım. Ben geç değil mi dediğimde 24 ün sonuna kadar çekiliyor dediler.
elen1 TugceTok06 detaylı ultrasonu 18de nasıl yapılıyor şaşırdım bide cinsiyeti görememişsinz ona dahada çok şaşırdım çnki detaylıda bizzat özel bölgeye flnda bakılıyor…Detaylı girdiğine eminmisn cnm ?🤔
Sezensu papatya05 18. Haftamızda bebeğimizin organları ile başladık, 22 de tekrar gideceğiz damarlara falan bakılacakmış kendi doktorumuz yapıyor bizim 😊
tugce67-67 papatya05 canım 22 de yaptırdım ,doktorum daha erken yaptırma bu haftalarda organlar tam gelişmiş oluyor öbür türlü iki sefer yaptırmak zorunda kalırsın demişti
papatya05 tugce67-67 benimde adete göre 20+2 fakat o da tarihte değişiklik yaptı ona göre 21+1 oluyor iyi o zaman