Elaasya Slm bende ekim annesiyim Allah nasip ederse 21+0 haftalik olduk detayliya 11 Haziran giricem ozmn 21 harflik oluyoruz
Emineerd Aşı vurulurken hiç hissetmedim sonrasında da bi sıkıntı yoktu ama 3 gün vurulan kolumun üzerine yatamadım. Yatarken sıkıntı oldu bende çok tırsarak gitmiştim ama çok da korkulacak bişey değilmiş 😇😇
Duygu76 Merhabalar ekim anneleri 😇 bende 18+5 oldum. Bi oğlum olacak nasipse. Bu iki numara 🙈 benim bi oğlum daha var ve 15 aylık. Sağlık ocağından aramadılar daha. Geçen yıl vurmuşlardı aşı. İlk gebeliğimde yani. Yine mi vurulacak?
Kutupyildizi001 Duygu76 Benimde ikinci hamileliğim bize sadece 3. Doz yapılacakmış doktorum öyle söyledi
HGa Az önce yaptırdım kızlar. Sağlık ocağına gittim 19. Haftada geç bile kalmışsın dedi hemen tetenoz yaptı. İki hafta sonra bir daha gelin dedi ☺️
zeome 13 mayıs’ta yaptırdım ilk dozu 2 doz 12 haziran dedi hemşire 17 ekim’de doğum ınsallah 20+3 olduk minik bir kız 🥰
ags Arasall yaaa🥰 maşaallah. Sağlıkla kucağımıza alalım ikimiz de inşaallah 🥰 cinsiyet belli mi? Bize geçen muayenede kız dediler fakat kendi doktorumu görememiştim. Haftaya daha da netleşir diye umuyorum
Yaprakserkann elifnr47 20+4 olduk bizde 2. Gebelığım 18+3’te vuruldum tetenoz bide 19 haziranda 2. Dozu vurulucam
Caglahassan elifnr47 hareketleri çok net hissediyorum artık yaa çok güzel bir duyguymuş🥰🥰 aşım 19 haziranda sanki git gide şişiyor göbüşüm