Merhaba anneler olaylı doğum hikayemi paylaşmak istiyorum. Hamileligimin son 3 ayı çok zordu dik bile oturamiyodum erkek çocuk geç doğar dedikleri için sürekli Allahım hayırlısıyla 38e gelmeden dogurayim diye dua ediyordum ki 35 hafta bitti 36 ya girdiğim gün doğurdum 😊 suyum erken geldi annemlerdeydim tuvalete girdim çıktım eşim karpuz keser misin dedi mutfağa gittim karpuzu keserken altima yapıyorum sandım tutamıyorum da etrafta sadece abim vardı abi benim suyum geldi dedim eşim falan geldi beni oturtmaya çalışıyorlar ama ben çok telaslandim çünkü su gelir gelmez bebek doğuyor sanıyordum o kadar korktum ki hemen hastaneye gittik ebe geldi alttan muayene etmek için suyumun hala geldiğini görünce sinirlendi bende ona bağırdım ilk dogumum tecrubesizim seni çekmek zorunda mıyım diye sonra başka bi ebe geldi çok tatlı sakin biriydi o bebek tersmis karnımın içi de dar olduğu için dönemez dediler ve malesef sezeryan oldum herkesin bünyesi farklı ben 7 gün sadece tuvalete gidebildim 7 günden sonra biraz toparladım oğlum 1 yaşına girecek ve yine hamileyim ssvd istiyorum lütfen benim için dua edin normal dogurabileyim sorun çıkmasın. Annelere tavsiyem kesinlikle bi doula yani doğum icin bilgi alabileceğiniz surekli ulaşabileceğiniz bir ebeniz olsun sizi yonlendirsin. Uzun oldu ama kusura bakmayın. Dualarınızı bekliyorum 😊💕🌷