May18 Kızlar smdı sonuclara baktım da dun kan verdim şoka girdim kolesterolun her turlusu bir de glkoz yanı ackenki şekerim yüksek çıktı çok çok üzüldüm korkuyrm neden boyle oldu aşırı kilo da almadım doğru düzgün iştahım da yok neden böyle oldu ki 🤦♀️😢💔
Merbe61 May18 hamıellıkte kolestrol bakılmıyor brnımfe Yuksek doktor normal dedı gobek bölgesinde yaglanma oldugundan fazla cıkıyormus seker evet Yuksek cıkmıs dıyet yspersınıznduzene girer zaten
eryesil May18 hamilelikte kolestrol yüksek çıkıyor çoğu hamilede. Çoğu doktor normal karşılıyor. Şeker önemli açlık şekeriniz yüksek çıkıyorsa şeker testine yönlendirip diyete sokuyorlar yine düşmezse ilaç ya da iğne tedavisi oluyor. Aşılmayacak problemler değil stres yapmayın. Kanı saat kaçta verdiniz bir şey yemişmiydiniz ve sonuç ne çıktı?
May18 kedilervekaranfil yoo sabah sabah aç karnına gıttım glikoz 134 dıo kolesterol bır kac çeşit var alt başlık hepsi yüksek yazıo şoka girdim doğru düzgün bsey de yemıom nerden cıktı bu glkoz kolesterol 💔
May18 Merbe61 eryesil glikoz 134 cıkmıs yuksek altında kolesterolde yuksek gorunce şoka girdim sabah 9 bucuk gıbı bseydi verdıgımde açtım yani sbahtı bsey yemedim ki Allah Allah dogru düzgun bsey yemem hele tatlıdan tiksindim eşim bır sey olursa zorla yedirir tek meyve yiyorum onu da yemesem aç kalırım kola vs ıcemıom çay kahve seker atmam zaten içmiom meyve de mı yemıyım kı
Merbe61 May18 ben tatlı da yerım hamur ısı de kıloluyumda sekerim 90aclık mesela bence vücut ıle de alakalı bırsey bu metobolık yada genetık faktorlerde olabılır gebelık sekerı genelde olabılıyor neyazıkkı yonede cok Yuksek degul ama dıyet gerekebulır
mrvky34 126 ve sonrasi diyabete giriyor. Dahiliyeye gorunun. Diyetle dikkat etmek biraz zor. Insilun baslar doktorunuz gerek gorurse
May18 mrvky34 Seda5892 e bu saglık ocagı niye baktı bana ozmn aklım cıktı hem seker hem kolesterol yuksek cıkınca korktum ya seker ıcın cmt kadın dgouma randevum var bol su ıceyım pılav makarna da keseyim bakalım zaten yemıom da dıkkat edeyim bıraz daha cmt de bır daha kan vereyım belkı iner duser evet 120 uzerı diyanet dıo Allah Allah 🤦♀️🤦♀️😢
mrvky34 May18 saglik ocagi takip amacli bakar canim iyi yapmis. Bakmasa haberin gec olacakti. Benim 105 cikti dahiliyeye yonlerdiler yuksek diye.
May18 Allah Allah zaten aç gezıom ya ıstah 0 ne diyeti yapıcam ki allahım smdı ben seker hastası mı oldum yani diyabet bıraz tavsiye versin arkdslar ne yıyım ne yemeyelim de dussun bu duser mı yanı
Deriyy54 May18 canim bende çok zayıfım 37 haftalık hamile ve 54 kiloyum geçen hafta bende kan verdim kolestrolüm yüksek cıktı 300 lerde hamilelikte olur dediler canını sıkma. Senin kaç kolestrol? Benimde sekerim düşük çıkmıştı 🤷🏼♀️
hafsahamza Canim sağlık ocağı saçma bi şekilde her seferinde kolestrole bakıyo ve benim 200 çıkmıştı gözümü korkuttu kadın doğum doktoruma sordum hamilelikte kolestrole bakılmaz 400 e kadar yüksek çıkar dedi kolestrolü onemseme yine de sor doktoruna ama sekeri ihmal etme
Cucu2015 May18 benim aile hekimim kolesterolün yüksek olmasının gebelikte normal olduğunu söylemişti. Doktoruna sor en iyisi. Şeker yüksek gibi ama 😕
melindam May18 Gebelşkte Kolestrol Bakılmasının Bir Anlamı yok Zaten Yüksek Çıkıyor Ama Şekeriniz İçin Hekiminizle Görüşün Kaç Haftalıksınız Şeker Yükleme Yapılmışnıydı
May18 melindam 21 hafta dayım yok daha gitmedim saglık ocagına gıttım gebelık ızlemı ıcın gıtmsken kan verdim orda cıktı sabah açtık karnım ne yapayım smdı ben doktora gidene kadar acıl yapamama gerek bsey var mı
melindam May18 aKarbonhidrattan Uzak Durun Beyaz Ekmek Tüketmeyin Bol Sıvı Almaya Dikkat Edin Proteinden Zengin Beslenmeye Çalışın. Şekersiz Gıdalar tüketin Kısacası Dikkkat Edin Beslenmenize
Ozgee35 Meyve yerken beraberinde süt,ayran veya yoğurt tüketmeniz gerekiyor böylelikle kan şekeri daha yavaş yükselir.Ama meyveyi tek başına yendiğimizde aniden şeker çıkabilir çünkü meyvelerin de şeker oranı yüksek