Bulutalazinannesi Merhaba hanımlar, doğuma çok az kaldı ama ben eve bebek görmesine gelenlere hediyelik yaptırmayı unuttum. Sizin yaptırdığınız uygun ama şık hediyelikler var mi? Hangi sayfaya yaptırdınız Bilgi verebilir misiniz
dorukhan_nehirada_moms Bulutalazinannesi kimseyede bisey yaptirmadim valla bn dogurdum onlar bana yaptirsin bisa masraf eve gidicekler ya bi kenara atcaklar yada biyere koyup unutcaklar kiymet bilen bi millet deiliz maalesef o yuzden ona vercegin parayla baska bi ihtiyacini karsila derim bn bu benim nacizane fikrim tabiki yine siz bilirsiniz.
Misssimsek Bulutalazinannesi bu dönemde mümkünse kimse gelmesin gelen de bana hediye getirsin. Bende yaptırmadım ve yaptirmiycam. Daha sonra bebek mevlidi yaptirmayi düşünüyorum tabi bu hastalık iyice geçerse o zaman yaptırırım hediyelik
Merdgn Bulutalazinannesi Ben mümkün olduğunca kimseyi almamayı kibarca reddetmeyi düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek 😂 Yakınlarıma vermek için 15-20 tane yaptırıcam o kadar.
Sare07 dorukhan_nehirada_moms çok haklısın. Değer bilmekten Ziyade milletin çocuğunun magnetinden çikolatasından bana ne yani. İhtiyacı olanı sevindirmek en güzeli. Ayrıca bu dönemde Eve ne ziyareti ya.
Pelin0909 dorukhan_nehirada_moms aynen bende senin gibi düşünüyorum ne gerek var insan herşeye imreniyor ama herşey olmuş ateş pahası bu krizde hiç gerek yok bana göre
Ayse-gul Yaptrmadm yaptrmicamda millet doymaz zaten sadece açacak magnet yaptrcam onuda yakın akrabalarima vercem hatıra amaçlı 20 30 tane yaptrcam boşuna zarara grme bence yinede sen bilirsin kokulu taşlar uygun oluyo ondan yaptrsbiirsn
dorukhan_nehirada_moms Pelin0909 herseye bakiorum sunuda yaptirim bunuda yaptirim dioeum heves ediorum snr dusunuyorum nie ben yaptiriorum 9 ay butun skintiyi bn cekiorum o benegi ben tasiyorum ve en zoru ben doguruyorum onlarin deil benim hediye almaya hakkim var onlar bana getirsin oglumda da yaptirmadim ama oglumun 1 yas dogum gunu icin yaptircam 1 yasina girdik ama dogum gunu yapamadik henuz Allah nasip ederde virus illetinden kurtulursak yapcam ozmn a yaptircam ikincide de sdc 1yas dogum gununde yaptirmayi dusunuyorum gereksiz masraf bana gore
Mrv2 Benimde çok hoşlandığım şeyler değil belki ama hatıra olması adına yaptırcam ayrıca bir sürü vakıf var kanserli çocuklar tema unıcef darüşşafaka gibi hepsinin magnet yada benzer ürün tasarımları var bunlardan birini tercih ederseniz paranız hayrada geçmiş olur boşa harcadım diye düşünmezsiniz 😉
elen1 dorukhan_nehirada_moms aynen öyle bnde yaptırmicam bilmiyom bence gereksiz zaten biz doğuruyoruz neden bide biz hediye dağıtalım ki.
Bebikinannesi Bulutalazinannesi Ben kucuk havlu dagitacagim kullanilabilir olsun diye .Yaninda bebek cikolatasi olacak ve seker hamurlu suslu paketlerde bebek kurabiyesi Yapacagiz . Bunlari kucuk cantalar var renkli kagit onlara birer tane hazirlayip dagitacagim. Dogum degilde mevlut hediyesi olarak. Burada boyle seyler yapmak istemesende bekleniyor maalesef . Hem daha az maaliyetli hemde insanlarin kenara atamayacagi bisey. Ama sende belki virudten dolayi gelen olmayabilir. Bizde hastaneye ayri eve ayri mevlude ayri geldikleri icin😏