SalEz mlsmrtgl Bazı tahliller de kırmızı üçgen içinde ünlem işareti var ne demek oluyor referans dışı gözüküyor yani ne demek olduğunu anlayamadım
SalEz buseyusuf27 Bazı tahliller de kırmızı üçgen içinde ünlem işareti var ne demek oluyor referans dışı gözüküyor yani ne demek olduğunu anlayamadım
SalEz Bazı tahliller de kırmızı üçgen içinde ünlem işareti var ne demek oluyor referans dışı gözüküyor yani ne demek olduğunu anlayamadım
buseyusuf27 SalEz referans dışı dedığı atıyorum senın kan hucre sayısı 90 cıktı fakat referans aralıgı 200-1000 diyelim senin ozman referans dışı yada 1300 cktı referans dısı oyle oluyor.
SalEz Merdgn ikili test yaptırmıştım doktorum normal riskli dedi değer de 1/2440 dedi benim de kafam karıştı bi post açmıştım bununla ilgili orda da normal dediler ama e nabız da öyle görünce soru işareti kaldı kafam da
SalEz buseyusuf27 Elimde bi belge yok doktor gelmene gerek yok demişti sonuçlar çıkınca msj attı normal riskli 1/2440 dedi normal yani dedi burun ense de güzel demişti