Ecmelbeyza Happybsrn bende geçen ayki gibi stabil…. ben zaten adeti bekliyorum nedense yok diye düşünüyorum hep
Ecmelbeyza _eylul09 🤣yaaa yok öyle değil belirtilerin beni benden aldı 😂 tamam şaka şaka 🙃 bitti gitti umutlar kimse de yok birşey 🤐ımmmh 😏yarın ola hayrolaaaaa…..
Happybsrn Ecmelbeyza bn de adeti bekliyorum her lavaboya gittiğimde de leke bekliyorum olsam da kurtulsam 😟
Happybsrn _eylul09 testin varsa yap 11. Gün çıkanda oluyo nadiren bnm olsa yapardım alıştım negatif görmeye
_eylul09 Happybsrn bende negatif göre göre yapmaya korkar oldum . Allahım herşeyin hayırlısını versin. 🤲🏻 canını sıkma bende negatif görsem nolcak öbür ay yine devam edecez. Bütün aylar bizim. Allahın izniyle o bebişler kucağımıza gelecek 🙈
Happybsrn Ecmelbeyza bnce de anlıyo bn vücudumu iyi tanıyorum illa patlak verir birde o kimyasal gebelik oldugu zmn bn o ay hep uyukluyordum 😴😴
Ecmelbeyza _eylul09 yok canıııım can ağrısı bu Yani 🧐bulantı diyolar ben pek inanmıyorum mesela ona o olabilir ama bel kasık göğüs sızlıyorsa 😏