Nur_nur06 Kızlar göğüslerim ve koltukaltım kaşınıyor göğüsler o kadar değil ama koltukaltı aşırı kalışınıyor ben hamilelikten önce lazere gitmiştim tüy falan çıkmıyor terleyemediğim için mi oluyor yoksa başka birşeu mi
sirdaass Nur_nur06 benim de gögüslerim cok fazla kaşınıyor asla engel olamıyorum kaşıntıya sürekli elim istem dışı gidiyoe bende hunharca kasıyorum ve sonra yara oluyo. Muhtemelen hormanların vermiş olduğu etkilerle alakalıdır ama doktoruma sorucam 🤦🏻♀️
Semipermeable Yaa aynisini ben de yasiyorum, lazerliyim normalde 3 hfta once tek tuk cikanlari kisalttim ondan beri kasiniyor koltuk altim sag taraf ozellikle, hani devamli kasisam yara yaparim k derece. Neden acaba ya ben de merak ettim simdi
Nur_nur06 Semipermeable aynen canım bende lazerden mi kaynaklı diye düşündüm yoksa başka bi sebebi varmıdıe bilmiyorum
Gunsss 21+5 teyim Benimde göğüslerim kaşınıyor, kendi kendime acaba yendiğim bişeyden mi demiştim ama sadece bende değilmiş anlaşılan😁
Nur_nur06 Gunsss yok canım büyük ihtimal göğüsler de hafif büyüme oluyor ya ondan da olabilir ama çok merak ediyorum açıkçası herkes de mi var bizde mi 😂