Vava Meraba hanimlar bende buraya 9 ay once katıldım çok fazla post atmadim ama hergun burdaydım 👀 orta halli bir hamileligm geçti genellikle guzeldi cok uzatip kimseyi baymak istemyorum ıkı gun once dr kontrolum vardi gittik koronadan dolayı ıkı ay gorunmemiştik doktorum muayenede bebegin 39 haftalik olmasina ragmen orda 34 haftalik gorundugunu soledi ve kilo alimi durmus dedi o gece sabaha kadar agladim yıkıldım… dogurmamiz lazim içerde durmasi ona yaramayacak zaten 4 gunun kalmiş dedi sabah gittik alttan muaene etti normal yapabilirsin dedi ve hiç sancim yoktu açilma başlasin diye alttan ilaç yerleştirdi sonrada suni sanci…..oglen saat 3 civari başladik sabah 6 30 a kadar sanci çektim o anlar çok zordu çok sonra açilmam yeterince olmustu dr aradik geldi 15 dk da dogurdum butun acilar son buldu ama bende bitmiştim 😅 kizimin sesini duyunca rabbım bana güç verdi geri odama kadar gidebildim sonra bayılmişim asil beni uzup korkutan sagligi iyimiydi cocuk doktoru muayene etti durumu ıyı sadece minyon bir bebek dedi o an artik tamamen rahatladim suan yanimda mişil mişil uyuyor rabbim hepinize çok kolay dogumlar nasip etsin 🤲 dogum aninda bol bol dua etmeyı unutmayın evladi olmayan anneler için 🤲❤️Bu arada özel diye gittik doktorum dişinda ki orda çalişan herkes ebesinden hemşiresine ve temizlikçisine kadar merhametsiz insanlar gormedim allaha havale ettim yıgınla para odedik helalmidir degilmidir rabbim bilir 😅 neyse Allaha emanet olun 🥰❤️
aysehifa4 Vava gözüm aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin 🤲🏻 Benimde sormak istediğim şey suni sancı çok zor mu hani toplum olarak suni sancı çok zor diye bi algı varya😐 bide 15 dk de doğurdum demişsin ebeler doktorun falan ıkınman hakkında nasıl bilgi verdi ıkınmada zorlanıyolar ya benim ilk hamileliğim normal doğum istiyorum ama zaman yaklaştıkça korkuyorum 🤦🏻♀️
Ummeer Canım gözün aydın ne güzel almışsın sağsalim kucağına sağlıkla güle güle büyüt inşallah bebeğini sorum şu suni sancı yı tam olarak ne zaman taktılar kaç saate doğum yapmış oldun bir de suni takılmadan önce acılman ve sancın var mıydı benim de günüm doldu eger gelmesse p. Tesi suni ile başlıycak fakat ne sancı ne acılmam var korkuyorum da sen de baya bir zorlu sancı süreci geçirmişsin şimdi daha da korktum
Vava aysehifa4 Ummeer canim saol allah razı olsun inş tam olarak doktorla 15 20 dk durudm dıyebilirim onun dişinda ebeler hemşireler vardi hep kontrol ediyolardi nst olçuyolardi alttan muayene ediyolardi ben oglen 3 de suni ye baglandim sabah namazindan sonra 6 30 a kadar ebeler ve hemşireler bana sert ve merhametsiz denk geldiler malesef zaten dogum başlayınca sen bile dogurdugunu anliyosun ikinma istegi geliyo kendini kontrol etmeye çaliş sadece nefesini ve gucunu dogru anda kullanmayı bilsen cok kolay gecer allahn izniyle
Semipermeable Canim hayirli olsun öncelikle, Allah sag salim buyutmeyi nasip etsin. Benim bebegimde de gelisim geriligi var kac kilo kac cm dogurdun, kuvez ihtiyaci dogdu mu? Ogrenebilir miyim, tesekkurler.
Vava Semipermeable canim saol allah razı olsun beni dr kendini kotu bişeyede hazır tut her ihtimal dedi ama minyon bebek de bole olabilir dedi iki ihtimal verdi yani dogumdan once çunku boyu 47 kilosu 2 200 yuz dediki bazilarini yatiriyoruz seninkine de dogunca bakacaz dedi bide dogduktan sonra senin bakman çok onemli dedi surekli emzir dedi çok şükür kizim saglikli uyanik dinç dogdu bende şuan yarim saatte bir sut veriyorum ki sarilik vs çikmasin
Vava Kurtum Çok korkma sakin kendini hep en kotusune odakla ben oyle geçirdim saatleri dakikalari en son 1 saat çok zordu benimde sifir sanci sifir açilma ile başladi dogumum yani hastaneye gidince normal bir gun gibiydi normal kendi sancim hiç yoktu kendini akişina birak canim rabbim sana da kolaylik verir ins 😘❤️