Evita Baranaln burun derinden değil de önden geliyorsa sorun olmayabilir de boğazı ilk kez duyuyorum. Hamilelikle bir ilgisi olacağını sanmam :/
Nevink Baranaln benim burnum bir kac hafta cok kanadi hangi haftalardi unuttum simdi ama bayagi kanamsti
Tugce_S Benim boğazdan çok geldi 🖐🏻 Sabah uyandığım da özellikle burun kanaması geriye aktığı için diye düşündüm
Senemgltkn Baranaln burnumdan öyle kan akmıyor ama kanayıp içerde kuruyor. Sabahları kalkıp burnumu temizlediğini zaman dışarı atılıyor. Her sabah kan görürüm yani net
Sirin97 Baranaln benim geldi 1 kere kustuktan sonra eşim acile götürdü yasak günüydü oda beni başka hastaneye gönderdi ben gitmedim kendi doktoruma randevu almıştım folik asitten olabilir dedi ben devam ettiğimi söylemedim doktora sorduğunda söyledim mideyi mahvedemiyomus 3 aydan sonra
Nslhnakn Baranaln burun kanaması gebeliğin başından beri yaşıyorum, arada sabahları uyandığım zaman oluyor benimde genize akıyor kan o yüzden
Kelebek1034 Burun kanaması 2 kere oldu bu gebeliğimde,geçen gün kulağımı pamukla temizlerken kurumuş kan gördüm pamukta.Kulak biraz tedirgin etti 🙄 Özellikle kan sulandırıcı iğne kullanıyorsanız daha sık oluyor sanırım.
Iclalgoleli Baranaln ilk başlarda benimde ikisinden de geldi canım sormadım bile sonra kendi kendine durdu ama hala burnumdan geliyor bazen
Baranaln Iclalgoleli ben daha 24 haftalığım ama 1 aydır ara ara oluyır genelde şeker yedikten sonra boğazımda kanama oluyor
Elifeminask Baranaln canm miktari onmli. Hamilelkte burun kilcallari tikaniyor. Bndr 1 2 damla gldi. Afedersin sumuk gbi olncada balgm seklnde agzdanda gelebiliyr ama cok az. Vede burun kanamasnin bir nedenide tansiyon yuksekligidr kndini takip et.
pamuk32 Baranaln sürekli yaşadım ikisinide :) hamilelikte normal. Burundaki boğaza akıyor yatınca falan. Test ettim onayladım kendimde yani