MervEslinArden İdrar tahlilinde az miktarda enfeksiyon gözüküyor 36+5 im sancılar falanda zaten vardı doğum esnasında enfeksiyon yada mantardan dolayı normal doğum olmama gibi birşey olurmu bilginiz varmı
Gzdb1018 MervEslinArden merhaba bildiğim kadarıyla yogun bi enfeksiyon durumu varsa normal dogum yapmıyorlar. Bebegi etkiliyormus ama tabi buna doktorunuz karar verir tahlil sonuclarınıza göre
Zlhb MervEslinArden ağır bir enfeksiyon söz konusu ise etkiliyormuş bol su için hafifse hemen geçer zaten inşallah ☺️
MervEslinArden Gzdb1018 doktor ilaç kullanmaya bile gerek yok bu enfeksiyona dedi ya ben bugün iyice paronayaklaştım bi ağlıyorum bi gülüyorum herşeye kafayı taktım zaman daraldıkça beni korku sarıyo galiba asla korkmayan ben şimdi vakit geldi korkum arttı 😔
Gzdb1018 MervEslinArden korkmayın doktorunuz ilaca gerek bile duymamıs demek ki korkulacak seviyede degil:) bende de idrar yolu enfeksiyonu ve artı olarak vajinada akıntı ve kaşıntı vardı aşırı derece. Antibiyotik fitil vs bisürü sey kullandım azaldı iyice bol bol su ic demisti doktorum. Ben isteğe bağlı spinal sezeryan olucam