El_Ebruli Mavilipembeli desinler ya, insan duramiyor ki ama ufaktan alsak nolcak ki hem geleceğe yatırım 😍😅😁
SenaSrts Mervenur_kcbs aynen oyle dogum parasi hastaneye daha sık gidicez bide son dakika masraflarida cikacaktir oyuzden simdiden yapmak mantikli geliyor artik 😃
SenaSrts Akg benim cinsiyet kesin dedi gosterdi hatta doktor oyuzden rahatim cinsiyet konusunda detayli icin daha randevu almadim. Başakşehir şehir hastanrsine gidicem haftaya cuma sorucam orada cekiyorlarsa orda cektiricem. Gittigim hastanede yok burda bitane hastane var oda 750tl istedi veremem okdr para
SenaSrts Eternallove ben oda yapamicam ona ozel misafir odam var ordaki mobilyalari alamiyorum hic biryere ancak dolabini o odaya koyucam yatagini krndi yatagimin yanina alicam mecburen 😔 kiradayim nasip kendi evimize cikarsak herseyi kendi istedigi gibi alir yapariz insallah 😍
Eternallove SenaSrts inşallah her şey gönlünüzce olsun. Ben misafir odasını daha evlenirken 5 kapılı dolap ve tek kişilik yatak almıştım hatta bir emzirme koltuğu ☺️ Şimdi bir beşik gelecek ve dekorasyonunu yapacağız perde, halı vs.
SenaSrts El_Ebruli ayyy o daha kotuymus 😂 Cevremdekilerde hep erkek erkek kesin erkek dedi bir insanoglu kiz demedi oyuzden bnde bilinc alti vardi 😂😂 brn biraz erkek fatmayimdir senin kiZ cocugun olmaz olsa olsa erkek olur derlerdi hep herkesi mors ettim 🤣🤣🤣🤣
Snglklc Ya benim 20.haftalık şuan kızım olacak ama öyle haretlenme yok 2 gün önce hareketlenme oldu tabi herkeste farklı oluyormuş sizde haretlenme varmı bebeğin 🤔
SenaSrts Snglklc ben geceleri cok hissediyorum saga sola donup sabitlenince boyle karinca dolasir gibi oluyor tik tik kalp atar gibi oluyor. Bebegin hareketleri onlar dedi doktor. 19 haftalik oldu bnmkide bugun
SenaSrts Eternallove ne guzel 😍 odamda cok kucuk oyuzden ozenemiyorum 😔 koltuguda cikarmak istemiyorum odadan doğumdan sonra vs annem kalicak salondaki koltuklarim acilmiyor. Oyuzden kismet artik 🙄
Ummuhan4934 SenaSrts E bebek te bayıldım çok güzel şeyler var o kadar uygun ki hiç kacırma birimde ekimde doğum başlamasın bence💃
SenaSrts Ummuhan4934 pazar gunu buyuk e bebege gidicem bulabildiklerimi alicam. Anakucaginida alicam.bakalim kismet 😍
Zeynep20 SenaSrts benm doğumun Ağustos Eylül başı daha bişi almadım. İndirim varsa faydalan derim çünkü bende öyle yapıyorum☺️
Ummuhan4934 SenaSrts Zıbınları falanda çok uygun bizim buradaki mağazası biraz küçük korkuyorum çok kalabalık olur die dar alan zaten🤷♀️🤷♀️
Surrender Kızım bir buçuk yaşında , onun çok kıyafeti kaldı . Hediye vs çok gelmişti şimdi yine kızımız olacak . O yüzden hastane çıkışı dışında pek birşey almayacağım . Üç tane besigimiz var zaten . Bebekler çok çabuk büyüyor .