Mammamia merhaba arkadasım bende senin gibi normal bir Doğum yapma taraftarıyım ve yıllardır aynı doktora gider gelirim şimdiye kadar doktorumla gayet iyi anlaşıyordum (37hafta6günlükhamileyim) lakin iki hafta evvel en son gittiğimde ultrasona girdiğimde 2800ama doğuma kadar bu bebek 4kg bulur bence artık doğumdan konuşalım dedi muayeneden sonra odasına girdik bana ne gün Doğum yapmak istersin dedi ben şok oldum çünkü en basından beri ben normal Doğum istediğimi söylüyordum bende bir affalladım bebeğim Nası istiyorsa öle dedim bende ucu açık sen bu şekilde normal Doğum yapman zor bebek kilolu gelişimi bir hafta önde gel işte sezeryan yapalım hatta tarihi bile söyledi ve ben doktoruma ciddi rakamlar ödüyorum bulunduğum bölgede isim yapmış bi çok tv kanalına çıkıyor bazı bazı...sonuç ben sancımı beklemek istiyorum dedim sancımı çekerim denemek istiyorum eğer bebeğim riske girmezse denemek istiyorum ilkkez Doğum yapıcam çünkü ama risk içerirse o gün girerim ameliyata dedim birden doktorla soğuduk o an birbirimizden ve bana gebelikte son günü söyledi sana Ozaman ben bir mektup yazayım sen beni çünkü bu tarihlerde bulamayacaksın başka doktor arkadaşlar senle ilgilenir dedi meğer doktorum tatile gidiyormuş 😡😡😡😡 ben yarın olarak 38.haftama giricem ve devlet hastanesinde Doğum yapmaya karar verdim belki muamele olarak kötü olabilir ama bebeğim ve benim için en sağlıklısı die düşünüyorum inanılmaz kızgınım son dakika böle ortada kaldım ☹