Necvaayyldz Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler öncelikle ☺️ Birşey sorucam ben 16 hafta 4 günlük hamileyim kasıgım agrıyor ara ara ve geçiyor sizce normal mi bu durum agrıyıp geçmesi bu haftalarda ☺️
Hilalyusuf Necvaayyldz evet cnm gayet normal valla bende 9 haftalık hamileyim ağrım vardı bide çok kusmalarım vardı hastaneye gittik şikayetlerimi söyledim doktor çok normal demişti yinede tedbir amaçlı sizde gidin gözükün ne olur ne olmaz ama hep normal deniliyor
tugce67-67 Necvaayyldz 34 haftalığım hâla çekiyorum😂rahim büyüdükçe yaparmış ama kimisinde enfeksiyon belirtiside olabiliyormuş
Deletedmom021 Necvaayyldz canım bendede oluyordu herkes normal dedi ama dr tahlil vermelsin sürekli sancı ağrı normal degil dedi
Necvaayyldz Hilalyusuf aynen öyle valla ilk zamanlarda benimde çok agrıyodu 12 haftadan sonra çok iyidim ama çok şükür ki bulantım olmadı benim ama bugün bi ağrıyıp geçiyo kasıklarım karnım felan oda bebek büyüdüğü için oluyo sanırım 😌
Necvaayyldz Manyakcadl evet ondandır ama öyle dayanılmayacak agrım çok şükür iyiyim şimdi ara ara ağrıyıp geçiyor ☺️
Necvaayyldz tugce67-67 bende öyle çok olmuyo ama ara ara oluyo bugün biraz oldu akşam sadece o kadar hergün hergün olmuyo
Necvaayyldz Deletedmom021 anladım canım ama bende o kadar olmuyo yanı hergün kaşığım agrımıyo ara ara çok ufak agrı