inancin_annesi Kızlar 28. Haftada benim makat gelişi duruyordu döner inşallah zamanla , sizlerde nasıl ?
Senemgltkn inancin_annesi tam 36 haftada gittik doktora cuma günü. Doğum pozisyonunu almış dedi doktorumuz. Zaten normal doğum istiyordum inşallah pozisyonu değişmez 😊
brcaky 31.haftadayım oğlum çapraz yatıyomuş kafası sol göğüs altımda ayaklarıda sağ kasık kemiğime doğru😂
Degisken 31 haftda normal doğum pozisyonuna girmiş. Ama o kadar hareketli ki döner döner durur bu bebek içerde:)
Dilan3eymenn inancin_annesi 30.haftam da gitmiş tim kafası aşağida iri bebek bu daha dönmez dedi şimdi 37 deyim her kontrol de kafası aşagıda doğum pozisyonunda ama 38 de haftaya doğumum olacak mecburi sezerysn gün verdi Dr umuz😇😇🤗🤗🤗🤗
aysehifa4 inancin_annesi 30ncu haftamda gittiğimde doğum pozisyonunda demişti doktorum 2 gün sonra tekrar gidicem bakalım 33 haftalık olarak ama sağlık ocağındaki ebem kasıklarında dikkat et dedi 😐
Sinemneset inancin_annesi benim 28. Hafta dün gittim doktora dönmüş tahmin etmiştim döndüğünü kasığımda hissediyorum
brcaky Sinemneset benim zaten zorunlu sezeryana döndü ama doğum pozisyonu alması önemli mi bu durumda?
Ozylmz 39+5 dönmedi daha dönmez dedi doktor zorunlu sezeryan için gün verdi Cumartesi sezeryan olucaz :/
Heymamma Haftamdayım döneli çok oldu 26. Haftada falandı sanırım şu an olması gerekenden aşağıda inşallah erkenden gelmez 🤦🏼♀️