Dün akşam bi post açmıştım kalçamda çok ağrı var diye. Bugun doktorum numarasını bulup mesaj attım. Oda düşük tehdidi olabileceğini hastaneye gitmemi söyledi. Neyse acile geldim. Durumu anlattım. Acildeki doktor ağrı kesici serum yazdı. Serum bitince geçti mi diye sordu hayır dedim bu sefer daha büyük bi serum yazdı. Sonra tam serum takılacak hemşire bu ilaç hamilelere verilmiyor dedi. Gitti doktorun yanına değiştirdi. 😤😳O sıra bende olanları kadın doğum doktoruma yazdım. Hastanedeymiş o sıra gel hemen muayene edeyim dedi. Çok şükür bebek sağlıklı kalbini de dinledik eşimle tekrar. O kadar rahatladım ki o sıra hüngür hüngür ağladım. İdrar tahlili istedi. Gittim acildeki doktora söyledim. Seni kim yönlendirdi Mehmet beye (k.d. doktoru) dedi. Kendim gittim burdaymış dedim biraz bozuldu. E bende sana parol serum verdim doktor da vermiş dedi. Sen benden idrar mı istedin habire serum yazıp durdun diye tersledim. İyice bozuldu tabii. Tahlilleri yaptım geldik şimdi eve. O kadar sinir bozucu doktor ki yani susmayın kızlar böyle doktorlar karşısında bi halttan anlamıyorlar zaten. Sadece başından savmak için iki ilaç serum yazıp gönderiyorlar. Çok gergin bi gece geçirdim gerçekten.🤦 Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat olmayanlara da hayırlı evlat versin Rabbim 🤗🤗