Fatma1606 Kaderdemmm maşallah inşallah böyle devam eder 13+4 haftalığız 5. Haftadan 11. Haftaya kadar bulantı yaşadım serumla ayakta durdum şükür şu an sadece gün içinde oluyor 🙏😇
Suna26 Kaderdemmm ne mutlu sana bende 10 haftalık oldum hamile olduğumu anlamadan başladı bulantılarım 2 haftadır bide mide yanması eklendi 😔 5 haftadır karnımın doyduğunu hatırlamıyorum
Mkblgrlyn Kaderdemmm bende 10. Haftadayim su an. 10+3 su an. 00.00 da 10+4 olcak allahın izniyle 🥰♥️🤲🏻 6. Haftada falan cok bulantim oluyodu gece gunduz. 3 4 gun sonra gecti. Ama bugun bulantim oldu yine sucuk oyle igrenc koktu ki burnuma Allah gunah yazmasin. Uzun sure devam etti. Ama su an iyiyim.
supermom-_ Normal canım kiminde belirti olmuyor yat kalk şükür et 😅 11 haftalığız biz 5.haftadan beri mide bulantısından ölüyorum 🤢 hiçbir şey yiyemiyorum ve çok rahatsız edici bir şekilde bel ağrılarım başladı 🤦🏻♀️ Ben çok zor geçiriyorum yani anlayacağın 😅
Deletedmom269 Haftadayım bugüne kadar rahat gecti bulantı falan cok az denecek kadardı. Normal yani bazı kişilerde oyle olabiliyor demişti doktorum.
Ysmnn_38 Haftadayım çok şükür bulantılarım azaldı ama bel ağrım var şimdiden ben sonlara doğru olur diye biliyodum biraz erken başladı 😅 Bir de malesef kabızlık sorunum başladı🥴
Aygun_2020 Merhaba anneler. Benim mide bulantım 9haftadan sonra başladı. Bu normalmidir acaba? 9haftaya kadar sabahları midem bulanıyodu sadece. Çimdi günde 3defa çıkarıyorum(( @