Bebeannesi Aysegulildaasel bebe odasını bebek indirim diye bir site var ordan aldik arabaya henüz karar veremedik
Deniz8731 Aysegulildaasel Beşikte Kraft Signature park yatak aldık canım.Dönencesi felan da var. Guzel ve kaliteli bi model. Bebek arabasını da Kraft Most travel sistem aldık. Bazı travellerin tekerlekleri aşîrı buyuk ve hantal oluyo. Bu öyle degil daha hafif.
Aysegulildaasel Deniz8731 netten baktim da smdi cok guzel duruyo kullanislidir insallah :) cesit cok olunca secmekte cok oluyo ya
Medusafer Aysegulildaasel ben kraft calipso2 aldım park besik olarak bebek arabasi da kraft lima modelini aldım gayet güzel gönlümden mamas papas ocarro geçiyordu ama çok ağır olduğu için kaldıramadım bu gayet iyi
Deniz8731 Aysegulildaasel Aynen canim cok cesitte kafa da karisiyo. Icine sinen seyleri bulursun insallah :) Benim ilk basta kafam cok karismisti. Ama arastrdikca kafamda biseyler olustu ve direk aldik. Sende öyle olursun yakinda :)
Zynpth Aysegulildaasel oda yapmadım ama ben vivenseden almıştım geldi çok dandik geri yolladık dün çilekten montessori beşik aldim siteye bakın derim😊
Aysegulildaasel Zynpth ben oda yapicam o yuzden arastiriyorum hem kullanisli olsun hem uzun omurlu olsun. Cilegin urunleri cok guzel bende baby girl serisini begendim. Sizinkide cok guzelmis baktm smdi hayirli olsun saglikla kullanin insallah :)
Zynpth Aysegulildaasel Teşekkür ederim Allah razı olsun cümlemizinkini Allah sağlıkla afiyetle kucagimiza almayı nasip etsin🤗