Zuhal1305 Hanımlar neolur yardım🙈 öyle kaşınıyorum ki çatlaklarım inanılmaz ne kullandıysam banamısın demedi çatır çatır çatladım vallahi bacaklarım heryerim hele karnım ama kaşıntısına dayanamıyorum yırtıcam artık kanıyor hafif doktoruma dedim nolur bir ilaç verirmisiniz diye ama yapıcak bişe yok dedi napıcam bio ill yag aldım sürdüm en son ondan sonra iyice azdı . Bişey bilen yazsın varsa Allah rızası için 😔
ceren63 Zuhal1305 evinizde küvet varsa ince çoraba yulaf doldurun küvet suyuna atın ağzını bağlayıp o suda bekleyin. Denemedim ama çok işe yaradığını okumuştum. Bir de kaşıdıkça kaşıyası gelir insanın mümkün olduğu kadar dokunmayın
Zsahin Zuhal1305 duştan tam çıkmadan bebe yağı sür canım. Vücut nemliyken nemi hapsediyor kaşıntı az oluyor. Bir de badem yağı sürüyorum ben bir kaç günde bir. Her türlü kaşınacağız ama belki azalır.
Ecetpolat Ben kakao hindistancevizi yağı kayısı yağını karıştırdım iyi geldi biraz, malesef benimde göğüsler çatlaktan görünmeyecek halde ama diğer bölgelerde olmadı kaşıntıda olmadı sanki bebe yağı kullanıyordum bundan önce derim pul pul dökülüyordu 😒
Merve_zynp Ciddi kaşıntı ise açlık safra asidi kanı alıyorlar karaciğer enzimlerine de bakmaları lazım gebelik kolestazı maalesef bende var sabaha kadar uyutmayan kaşıntılar ağlıyorum artık Arko Classic krem iyi geldi sadece herşeyi denedim olmadı yeşil naturel olanı
Zuhal1305 Merve_zynp baktılar kuzum çıkmadı bişey karaciger enzimlerimdede baktırdım 😔 artık aglıyasım geliyo 35+3 teyim dayan diyorum az kaldı ama 😰
Zuhal1305 Zsahin Vallahi dayanılcak gibi degil yoksa dayanırım artık kanatıyorum heryerimi yırtarak nasıl bir kaşınma bu 😔denemedigim kalmadı ama duştan tam çıkmadan önce olayını denicem çok sagol canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻