leylaylcnkaya Arkadaşlar ilk hamileliğim çok erken öğrendim gebeliğimi 5. Haftadayım çok merak ediyorum acaba 5. Haftada ultrasonda bebek görünür mü ?☺️
buseyusuf27 leylaylcnkaya ılk 4-5-6 da kese olusur sonra bebek olusur cnm bnde 8+2 de gordum bebegımı bıraz bekle henuz erkn
Ezgi-ceren leylaylcnkaya biz 5. Haftada vajinal ultrasonla keseyi gördük. 1 hafta sonra 6. Haftada kalp atışını duyduk tabi yine vajinal olarak normal ultrasonla o haftalarda belli olmuyor.
aezgi Canım kişiden kişiye göre değişiyor ben 6+4 de kese ve kalp atısını duydum vajinal ultrasondan belki karından değilde vajinadan gözükür daha cok yeni cünkü
aezgi Samiraa 1 hafta daha bekle 7 haftalık olsun öyle git canım doktorun bir zaman vermedimi ben 4 haftalıkken gittimde kesede gözükmemişti 2 hafta sonra cağırmıstı
Nur1903 Samiraa benim kesem 4 haftalıkken karından yapılan usg ile görüntülendi ama kalp atışı için çok erken dedi doktorum sağlıklı ve daha güçlü duymak için 8. Haftayı bekleyelim dedi yarın duyacağım Allah kısmet ederse 8+2 olarak 🌷🌸
leylaylcnkaya aezgi 2 haftalıkken öğrendim kan testinde o kadar bende oluşsun öyle geleyim gideyim ultrasona diye düşündüm☺️Cevabın için teşekkür ederim.
Samiraa aezgi bana göre yarın 6 + 2 doktor 4 haftalık falan da net bir şey demedi aslında çarşamba perşembe gel dedi ben de ailemin yanina gideceğim 10 günlük kontrol gününden yararlanmak için gitmeyi düşündüm 😁
Sinemisdemirag Aynı şeyleri hissediyorum evet ben de çok istedim çok dua ettim ama ara ara aklım gidiyor 😔
Ezgi-ceren leylaylcnkaya rica ederimm evet en kesin sonuç için bekleyebilirsiniz zaten bu haftalarda beklemekten başka bir şey yapılmıyor 😊 Allah sağlıklı haberlerini aldırsın inşallah.