Minik-mucizem123 Semipermeable evet canım ben ilk hasta bezi taktım sonra depend e geçtim. 10 gun olacak hala depend kullanıyorum. Ameliyat yerim oksijen alması gerekiyormuş. Kilot giymiyorum üstüne de gecelik giyiyorum çok rahat oluyor. Kanama benşm oldu baya
Minik-mucizem123 Elifeminask amin canım şnsallah. Kuzum ben normal de de zayıf biriyim. Suan hiç göbeğim yok hiç bişeyde kullanmadım. Ama bunu zayıflığıma bağlıyorum. Hamilelikte de kilo almadım çünkü
ecrinefsaerva Minik-mucizem123 Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 😊 sağlıklı huzurlu ömürler versin kuzunuza 🤗 🤗
pinar_123 Minik-mucizem123 oylemi inşallah çok ama çok teşekkur ederim Allah bin defa razi olsunnnnnnnnn🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻ne olur cok dua et banada
Minik-mucizem123 pinar_123 her fırsatta ediyorum kuzum hiç korkma sana da yaparlar muhtemelen 😍😍😍senden de razı olsun 😍😍
Nurcanars14 Minik-mucizem123 şu an ebe nin kontrolü altndaýim 2 gün daha bakicam aynı şekilde dewam ederse kendisi sevk edicek ama korkuyorum. We dualarınızı bekliyorum. Bebeğime de bana da bişey olmasın 🤲🤲❤️
Nevink Minik-mucizem123 Saglikla buyutun yavrunuzu insaallah 🤲 bende 18 haziranda sezeryan olacagim nasipse hikayenizi okumak cesaret verdi 🤗
Minik-mucizem123 Nevink ay az kalmış saglıkla kucağına al insallah. Faydam olduysa ne mutlu bana hiç korkma 😍😍
Nevink Minik-mucizem123 amin Allah razi olsun az kaldi evet duygular karisik ama artk dogsun kavusayimda istiyor insan ☺
buketlmz Doğuma kaç kilo alarak kaç kiloyla girdiniz? Anladığım hiç almamışsınız bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba
Minik-mucizem123 buketlmz 48 le girdim canım bebeğim de 3180 Gram dogdu. Bazı doktorlar sen kilo almazsan bebekte gelişmez dedi ama hiç öyle bi durum olmadı. 38. Hafta da dogum yaptım 40 ı beklemiş olsaydım 3500 u bulurdu🙏🙏
Esmaemir17 Minik-mucizem123 Gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ❤️❤️
Minik-mucizem123 Nurcanars14 rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerinin en hayırlısını en güzelini nasip etsin 🤲🏻🤲🏻