Ocalansevinc1 Selam arkadaşlar. Sabah akşam progestan kullanıyorum, yan etkileri çok fazla baş dönmesi halsizlik bulantı.. bende akşam saatlerde aldığım ilacımı gece yatmadan alayım diyorum saat değişikliği yaptığımdan dolayı bir şey farkeder mi sizce?
Rabia95 Ocalansevinc1 fitil olarak mı kullanıyorsun? Ben fitil olarak kullandım yan etkileri tamamen kesildi
sinber Ocalansevinc1 aynı ilacı oral veya vajinal kullanılabiliyor ayrıca vajinal kullanım daha etkili canım ben vajinal kullandım sabah akşam tek etkisi akıntı oldu o kdr
Ocalansevinc1 Rabia95 Normal hap halini kullanıyorum randevum haftaiçi doktoruma sorup fitil kullanmak istiyorum bende
Rabia95 Ocalansevinc1 progestan genelde hem ağızdan hem fitil olarak kullanılıyor. İkiside aynı paket
Mom092 Ocalansevinc1 canim ilac ayni ilac zaten hap veya fitilde degismiyo bende mesela agizdan aldigimda bas donmem cok oluyordu benimde fitil olarak kullandirdi doktorum
Arslanmomy Ocalansevinc1 ben sabah akşam fitil olarak kullaniyorum uyku hali yapiyor ama bas dönmesi bulantı yapmadi bünyeye göre değişiyor olabilir. Bir de saatleri yatış saatime göre değişiyor benim. Atiktan sonra uzanmam gerektiği için yatmadan önce atiyorum sabah da değişiyor.
Mom092 Ocalansevinc1 canim önceki gebeligimde olmustu oyle ben bide gunde 3 adet kullaniyodum ona ragmen dusuk yaptım suan yine hamileyim kucucuk bi leke geldi doktoruma soyledim progestan yazdi gunde bitane aliyorum onun saati cok önemliymiş belirli saatte alman gerekiyomus troit ilaci kullaniyorum mesela oda oyle hergun ayni saatte kullanmam gerekiyo etkisini gorebilmem icin bide folik asitim var gun icerisinde cok basim donuyo bayilacak gibi oluyorum
sinber Ocalansevinc1 hayır canım yaklaşık 9 hafta kullandım sabah akşam vajinal ama bi sorun yaşamadım sadece ilacın kalıntıları akıntı yapıyor günde 3-5 defa çamaşır değiştriyordum o kdr