Deletedmom388 Koylu_guzeli Rabbim inş vakti zamanı geldiğinde hayırlı gebelik nasip etsin. İmtihan dünyasındasım hepimizin sınavı farklı sizde , bizde bu böyle imtihan oluyoruz demek ki önemli olan isyan etmemek zamanı geldiğinde rabbim en güzel şelkilde nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Koylu_guzeli Deletedmom388 isyan etmiyorum tabi canim cok dua ediyorum biliyorum sınav ımız bu bizde bununla imtihan ediliyoruz ama cok zor bir bekleyis insallah sonunda yuzumuz guler. Allah razi olsun iyi duncen icin😌🙏🙏🙏
Koylu_guzeli Fasulyemibeklerken evet canim ikinci hamileligimden once denedim yaki attim belime hamile kaldim o ay dustu sonrada hic yapmadim artik
Lalesen Koylu_guzeli Rabbim inşaallah hayırlı bir bebek nasip eder size 🤲 en kısa zamanında yüzünüz gülsün inşaallah
Koylu_guzeli Merdaaal34 cok sevindim hayirlisi olsun insallah. Hic duymadim canim. Zaten suan doktorum ilac tedavisi verdi ama ben biraz daha beklemek istiyorum esimde de bende de suan hic sıkıntı kalmadi o yuzd3n ilac kullanmak istemiyorum bu ay adet olmazsam mutlaka deneyecegim cok tesekkur ederim. Ha bu arada adim esma canim nick imi gelisi guzel yapmistim🤗
Merdaaal34 Koylu_guzeli amin hepimizden o zaman mutlaka araştır sübyan varsa güvenilir birisine git yumurtlama takibini de programdan telefondan yapma direk yumurtlama testleri var böyle Çubuklar onlarla yaparsan çok sağlıklı olur instagramdan birgebeningunlugu nu takip et YouTube dan videolarını izle çok yardımcı oluyor mesaj falan hemen dönüş yapıyor canım
Koylu_guzeli -Minnaklarin-annesi- sogan suyu ikinci hamileligimden once denedim hamile kaldim sonra dustu bene birdaha denemedim canim ovulasyonu da bu ay adet olursam eger denicem insallah
Koylu_guzeli Tulay_448 Allah razi olsun sizin de uzun sure olmamis kesinlikle cok iyi anlarsiniz beni insallah olur. Sizde hayirli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah herhangi birsey denediniz mi acaba
Merdaaal34 Koylu_guzeli bu arada ben düşük yaptığımda inanılmaz stresliydim ortada hiçbişey yoktu geçmişten gelen takıntılarım vardı psikologtan yardım aldım düzelince hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim
Berrasirin Koylu_guzeli rabbim her şeyin en hayırlısını versin inşallah hayırlı evlatların olsun ..şüphesiz rabbim senide öyle siniyor sabır kardeşim ama duanın kabul olacağına inanarak dua et canım …elbet olur çünkü rabbim kabul etmediği duanın elli ni bile actirmaz 🤷duamda bütün evlat hasreti yaşayan kardeşlerime yer veriyorum ..sizlerde bana duanizda yer verin 🌷
Koylu_guzeli Berrasirin tabi dua ederim cok inanarak icten butun kalbimle rabbim tum dualarimizi kabul etsin Allah razi olsun insallah bende sizin icin dua edecegim Allah gonlunuze gore versin☺️🙏🙏
Yakupemelbatuhan Bende bu durumdaydım olmuyodu sonrasında artık kafama takmicam akışına bırakıcam dedim ve o ay halime kalmıştım stres bile engel oluyor sadece dua et allah ne zaman nasip ederse o zaman olur kafana takma lutfen❤