Pinardnmzz Ankara da olup hangi özel hastane den ve doğum paketleri ücreti memnun kaldığınız doktor oldumu
Elmaveannesi Pinardnmzz Bende koru hastanesine gidiyorum sincandaki. 4.500e dogum paketi aldik taramalar falan dahil sadeece detayli ultrason yok. Doktorumdan da memnunum
TugceTok06 Pinardnmzz ben ben özel hastaneye değil ama özel doktora gidiyorum kendi kliniği var doktorumun adı derviş özer o kadar iyi ki anlatamam ben cinsiyeti 19 haftaya kadar bilmiyodum bizim ufaklık göstermiyodu çikolata falan yememe rağmen bi ablamın tavsiyesiyle gittim bu doktora Allah razı olsun normal bi muayane olmasına rağmen 35-40 dakka cinsiyet icin uğraştı ve oglusumuzun olacagini net olarak gördük doğum ise 4000 tl çook çoooook tavsiye ederim yeri kızılayda
Elmaveannesi Pinardnmzz canim ben ilk nazli akyol kala ya gittim ama eşimi almadi sadece 10 15 saniye aldi içeri bende zaten eşimde görsün diye ozel hastaneye gittim baska doktora aldim fatma hocaya bakalim cumartesi ona gidicem o eşleri aliyormus
meteelif uygun fiyatlı özel hastane tavsiyesi alabilir miyim acaba, doğum paketi veya sadece doğum da olabilir, 13 haftalığız, hala uygun bir hastane bulamadık :((
meteelif Pinardnmzz eryaman hakkında olumsuz yorumlar okudum, yarın yada sonraki gün a life ile görüşeceğiz, paket fiyatları 5 bin civarı sanırım :(
Pinardnmzz meteelif a life da ebru hoca hoca var çok ilgili bir doktor falan çok yoğun randevu bulmak da biraz sıkıntı oluyor
ebruerdurucan Pinardnmzz Sincan Koru hastanesinden 4700 tlye doğum paketi aldım. Dr.Nazlı hanıma gidiyorum çok ilgili ve bilgili. Hastanede ikinci doğumum olacak ve hem hastane hemde doktorumdan çok memnunum.