Aleynanur 22 haftalık hamileyim saçlarımın uçları baya yıpranmış kuaförüme sordum kestirme iyi olmazmış hamileyken dedi ne yapmalıyım sizce kestirmezsem iyice yıpranavak daha cok kısalır die korkuyorum siz duydunuz mu böyle bir sey hiç kestiren varmı aranızda
Babyy1S Aleynanur senin yerinde olsam o kuaforu bırakıp baska kuafore gidip kestirirm birazdan kestiren arkadaslar cevap verirler size 😂
132025 Aleynanur çocuğun ömrü kısalır diye batıl inanç var da gerçekten çok saçma yani Allah’ın yazdığı ömrü saç mı belirlicek
Minigim123 Aleynanur ben normalde böyle batıl inançlara inanmam ama hamileliğimde kuaförüm benim saçlarımı kesmemişti. Batıl inanç ama başka hamile bi bayanın saçlarını kestim düşük yaptı demişti. Bende inanmam ama yine de kestirememiştim 🤔
Betim Aleynanur hurafe kuzum ☺️☺️Ben uçlarını kendim kesiyorum saçlarımın kaç kere kestim hem de gebeliğin başından beri çok çabuk uzuyor
Bsralemdar Aleynanur 2 kere kestim ben. Ne alaka iyi değildir diye. Vitaminler saça gideceğine bebeğe gider. Başımın ağrısından ölüyordum uzun saçlarla. Şimdi oohh uzadılar bile 😂😂
Yagmurella Aleynanur ben kestim valla hemde kendim 27. Haftam falandı yani saçımız taranmayacak gibiyse ne işkence cekelim