reflesha Damla23 bende yatiyorum uyurken kendini kontrol edemessin zaten ama mumkun oldugunca sola yatin diyorlar
snmanne Aman canim eskiden sola yat falan mi biliyomustu sadece sola yatarsan kan akidi daha iyi oluyomus canim
humaninannesi61 Doktorum yüz üstü ve sırt üstü kesinlikle yasak dedi. Sola yatmak bebek için çok çok iyi eğer yatamıyorsan sağa da yatabilirsin dedi. Mesela yemek yediğiniz zaman solunuza yatarsanız direk bebeğe geçermiş kan akışı fazla olduğu için😌
FatihBatur Benim doktorum da sırt üstü yatma bebeğin harketleirni kısıtlıyor ayni zaman da birşeyler oluyor falan dedi ama sağ tarafa da yatma oda kordon dolonmasina yol acıyormuş ben hep sola yatiyorum ve artık sol tarafım çürüdü 🤯
Tbberk FatihBatur bn 22 haftalik hamileyim. Ve ne zaman sirt ustu yatsam surekli tekmeliyor. Sanirim rahatsiz oliyor hic sevmiyor😆 normal tv izlerken bile sirt ustu uzansam basliyor hareket etmeye
Busraaras Bende yarından sonra 16 haftalık olcam bende dün sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun
Deletedmom9885 Bebeğin durusuyla bi alakasi var mı acaba bunun ? Bende sola yatamiyorum hemen belim ağrıyo ya. sırt üstü hafif sola dönük yatınca agrimiyo
Pinaryyim Sagımda solumda çürüdü artık kemiklerim yataktan kalkınca agrıyo sırt üstü yatmamaak için direniyorum nasıl dayanıcam 5ay daha bilmiyrm 😭😭😭😭😭