Serrax Kızlar dün adet günümdü erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı hala regl olamadım. Normalde 28 günde bir olurum ve ağrılarım çok olur. Şu an regl sancım yok gibi. Göğüs ağrım da var. Adetten tam 1 hafta önce ilişki oldu acaba o zaman olmuş olsa testte çıkmamış olablr mi? Geç döllenme yaşamış olanlar yorum yaparsa çok mutlu olacağım🤗
Ltbumt Serrax adet tarihinden en az 20 gün geçmesi gerekiyor … erken test de olsa sonuç vermesi çok nadir oluyor bence bir 10 gün kadar bekle mevsimden kaynaklı da olabilir geçikmesi
Meryeemmm Serrax benim gebeliğim geç döllenmeydi adeti 9 gün geçince silik çıktı 10 gün geçince testi tekrarlayın
Serrax Kan vermeye çekiniyorum şu an süreçten dolayı hemen gitmek istemiyorum. Tabii 2-3 güne hala olmazsam giderim.
brcaky Benim geç döllenmeydi adetten 5 gün sonra idrar testinde çok silik çıktı, 10 gün sonra kanda 22,48 gibi düşük bir değerle öğrendik. Adet belirtilerim vardı ama göğüs acısı çok daha fazlaydı. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur🙏🏻
Serrax brcaky akıntın ne durumdaydı peki? Benim akıntım yok o biraz kafamı bulandırıyor emin olamıyorum o yüzden
Ltbumt Serrax adete 5 gün kala öğrenmeniz bir önceki adet tarihi döneminde döllenmenin olmasıyla alakalı …. o yüzden 5 gün kala öğrendiniz
Ltbumt Serrax yani bir önceki adetinizin üzerinden 20 gün kadar zaman geçmiş o şekilde pozitif bir sonuç almışsınız … o şekilde bir sonraki adete 5 gün kala öğrendiniz ….
brcaky Serrax akıntım yoktu hiç ama zaten bebek beklemediğim için dikkatte etmedim açıkcası, ama eğer olsaydı hatırlardım muhtemelen. Bende sadece sol tarafıma idrar yaparken bıçak saplanması gibi bişey oluyodu doktora gittiğimde henüz kese yoktu dr kist oluşmuş adetle atarsın demişti ben o yüzden hep kist belirtilerine yordum herşeyi
Serrax Ltbumt erken gebelik testleri o kadar beklememek için canım çok daha erken sonuç veriyor. Kürtaj olduğum gebeliğimde 1 hafta vardı nerdeyse öğrendiğimde. Ama işte bunda dün yaptım çıkmadı inş geç döllenmedir bilemiyorum 🤔
Serrax Ltbumt ha zaten bir önceki adet dönemindeyim ben hala😄Yani adet olmadım işte bekliyorım, biraz karıştı.
Ltbumt Serrax erken gebelik testlerinin ne olduğunu biliyorum canım her zaman sonuç vermiyor yanılma payı var öyle olmasa kan testi istenmezdi …. kan testi kesinlik içerdiği halde erken sonuç vermiyor idrarda o kadar erken çıkması için erken döllenme olması gerekiyor ya da üzerine adet görmek gerekiyor genel olarak … yanılma payları çok yüksek
Gebegunlugu Iliskiden 12 gun say testte slikde olsa çıkıyor eğer yoksa çıkmıyor testler yaniltmaz ilişkiden 12 gun sonra untma