buse007 Kızlar 12. Haftamdayım son üç dört gündür yoğun sarı akıntım oluyo sizde de oluyo mu günde 1.5 lt su içiyorum enfeksiyon olabilir mi
YazCilegi buse007 Renkli olması promblem teşkil ediyor ne yazıkki. Doktorunuzla konusun,sağlık ocagında bi tahlil verip sonuclarını kendisine gösterin mutlaka
[silindi] buse007 evet olabilir benim sarı akıntım olmuştu doktora gittim mantar dedi enfeksiyon değil ama mantardı. Ve hiç kokusu da yoktu ve kaşıntım da yoktu
Ipek3427 Evet oluyor ve normal bişey doktora gidip tahlil yaptır gerekirse ilaç veriyor çünkü düşük riski oluşturuyor
buse007 Ipek3427 teşekkürler canım yarın ikili tarama ya giricem doktoruma soruyum bu konuyu inşallah öyle bi durum olmaz 😢
Btl27 Hamileleyim ilk aylarında olabiliyor o akıntı. Benim 20. Haftaya kadar çok şiddetli olmuştu. Ama şimdi herşey yolunda çok şükür olmuyor artık. 26 haftalıgız☺☺☺
buse007 Btl27 benim hiç koku yok kaşıntı yok hergün iki kez iç çamaşırımı değiştiriyorum, gerekli kadar su içiyorum, affedersiniz eşimle ilişkimde hiç içe boşalma olmuyor, şu son üç gündür filan sarı koyu kıvamlı akıntı🙁 tedirgin oluyorum
buse007 YazCilegi teşekkür ediyorum canım yarın gidicem bi soruyum bakalım inşallah bi problem yoktur kaşıntı ağrı koku hiç yok sadece akıntı 🙁
buse007 [silindi] benim de hiç koku yok kaşıntı yok hergün iki kez iç çamaşırımı değiştiriyorum, gerekli kadar su içiyorum, affedersiniz eşimle ilişkimde hiç içe boşalma olmuyor, şu son üç gündür filan sarı koyu kıvamlı akıntı🙁
Eebbrruu buse007 tek çaresi günde 3 litre su canım. En iyi ilaç su. Ne kullanirsan kullan sonradan tekrar başlıyor enfeksyon . bol su iç zorla da olsa
buse007 Eebbrruu canım çok su içmekte böbrekleri yoruyomuş kilom ve boyuma göre günde 1.5 lt su içmem gerekiyomuş🙁 bi de böyle bile tuvaletten çıkamıyorum halimi gör idrarım beyaz çok açık sarı dikkat ediyorum hep, ama bu akıntı neden var bilmiyorum 😢
buse007 Ilkannelik sarı koyu kıvamlı 🙁 yarın kontrolüm var mutlaka sorcam koku kaşıntı hiç bi şey yok