Birumut18 Bu hastaneye gidip memnun kalan yada şikayet eden varmı acaba hangi doktor iyi kadın doğum ?
Caglanuroney Birumut18 bende gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım kimisi iyi diyo kimisi kötü diyo bende sizinle burda bekliyim
Ebrdef Birumut18 2017 de orda doğum yaptım 9 ay dr lebriz haleye gittim, normal doğum prosedürleri biraz sıkıntılı, sezaryenden yana bir sıkıntı yaşamadım rahat bir ameliyat süreciydi
Busesrmz Birumut18 bende bağcılar medipole gidiyodum Nagihan kayaya çok ilgili ve samimi fakat biraz pahalı olduğu için bende değiştirdim istemeye istemeye ama mecbur muayne ücreti 210 tl normal doğumu 2900 sezeryan 4100
Caglanuroney Beyzaslannn bana da duygu hanımı önerdiler bakalım 15 gün sonra felan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
Burcusngr Elif çiler eren e gidiyorum bende memnunum. Duygu hanımı da duymuştum hastaları çok memnun ondan da.
-Defnee- Bağcılar Medipole arkadaşım gidiyor hangi doktora gidiyor bilmiyorum ama pandemi hastanesi olduğunu biliyorum. Bilginiz olsun 🤷🏼♀️
Burcusngr Nagihan Kaya dan da memnun olan arkadaşlar var genel olarak bnce iyi bir hastane. En azından benim olumsuz bir sürecim olmadı.
Beyzaslannn Caglanuroney çok ilgilii bi doktor bişey sorduğunda bazı doktorlar tersliyo veya kısa kısa cevap verip geçiştiriyolar ama duygu hanım hiç sıkılmadan detaylı bir şekilde ne sorsan cevap veriyor bu bence çok önemli
Caglanuroney Beyzaslannn teşekkür ederim canım daha yeni başka doktora kontrole gittim o yüzden 2 hafta felan beklemek istiyorum ama mutlaka gidicem duygu hanıma ☺️ 210 lira dime ücreti
devaaa20 Dr.Nagehan kaya ya gidiyorum bende cok memnunum gayet iyi bir doktor herseyi cok guzel acikliyor ozel sigortamiz sayesinde 96 tl ucret oduyoruz tek skntisi gece dogumlarina gelmemesi