Iste tam da bu sebeple(müdahale degil de bildiğini zannedip akıl verme) yüzünden 6 bucuk aydır falan kaynanamla görüşmüyorum ohh küstüm ona ama şimdi Esim bizi barıştırmaya soyundu. Sanki iyilik meleği de ,çarşamba annem gelecek mobilya yerleştirmeye bebegin eşyalarını giysilerini diyor ki esim annem de gelsin :) bende iyi gelsin dedim. Ama ben eşimle konuştuk oyle kendi kendini yeme bence. Ben dedim ki bana bak bana süt sorarsa derim ki var süt içer misin?
Ben yanımda annemi dahi istemiyorum arada bi gelir annem yemek getirir. Bana sorarsa yanında kim kalacak diye derim ki
Valla anne ben 40 yasinda ailesinden ayrı gayri evlenip dogurupta anam da anam diye ağlayan salaklara benzemem
Anladın mı bu salak kim? Dedim. Evet anladım teyzem dedi😁🤣🤣 esimin teyzesi uzakta da evlendi oyle nikahla doğurdu kimseye sormadı sonuçta doğurunca anam da anam diye zorladı. Ona gore anneni tembihler misin artik naparsin dedim merak etme sende zaten bu tavırlar olduğu sürece sana kimse bisey soramaz sa söyleyemez de dedi. Valla ben coook aşırı cirkef ve yırtığım bu konularda. 😁😁 sen eğer çekimser biri isen ne bileyim laf sokucu biri degil sen eşinin üzerine at en basitinden deki ben emzircen gazim olcak evde yarı çıplak gezecek annenin yakında rahat edemem de. Kaynanan gelirse de annenle 2niz gelin hakkindan fazla konuşursa ver cevabını sen vermiyorsan annen versin ne diyim şimdi okurken hayal edince bile sinir oldum vallahi