Yasemin0728 ben 7-8 yildir pco’dan muzdaribim. Eskiden bu kadar detayli bilgi yoktu bu rahatsizlikla ilgili ve yaklasik 3 yil dogum kontrol hapi kullandirdilar. Cesitli doktorlara gittim. Gecici olarak rahatlatti ama asla cozum olmadi. Pco’nun bende etkisi siddetli adet sancisi, adet donemi mide bulantisi, arada 6-8 gunluk gecikmeler, asiri sivilcelenme ve tuylenme oldu. Herkeste farkli etkileri var. Bundan iki yil once bi arkadasimin tavsiyesiyle macunu kesfettim. Iki kavanoz aldim ama hic duzenli kullanmadim ona ragmen faydasini gordum. Aklima geldikce yiyodum tarif ettikleri gibi. Bekar oldugum icin cok gun tutmadim, yumurtlama takip etmedim. Agrimi sivilcemi gecirsin yeter diye kullandim. Gecen yil temmuzda evlendim, hemen bebek dusunduk cunku nolacagini bilmedigim icin ertlemeyi goze alamadim. Iki ay negatif alinca doktora gittim. Problemi biliyorum ama yine bi duymak istedim ne dicekler diye. Testler yapildi. Tedaviye baslanacakti, o ay 7 ekimde son hacamati yaptirdim 8 ekimde adet oldum ve adetimle baslayip ilk defa sabah aksam macunu duzenli kullandim. Tam 14.gun hayatimda ilk defa yumurtlama belirtilerini yasadim. Istek artisi, surekli bi islaklik akinti, kasikta igne batmasi hissi, kendini cekici hissetme vs.🤭 belirtilerle biraktim. Vesilesi macundan hacamattan sifasi Allahtan dedim. 8 kasim cuma gunuydu, kandildi. Adetime 1 gun vardi, hissetmistim hamileyim ben diye. Saglik ocagina gittim hcg 222 cikti. Cok sukur bu duyguyu yasamak nasip oldu, Allahim hakeden herkese nasip etsin insallah. Hamileligim rahat gecmisti, 34.haftadayiz iki hafta geriden geliyo oyle bi skntimiz oldu sadece. Simdi takipteyiz. Hayirlisiyla insallah kucagima da alirim. Hayatta her sey insanlar icin. Ne yasiyosak iyisiyle kotusuyle kabullenmek, yuregimizi Allaha acip icimizi ferah tutmak her seyin ilaci. Gerisi teferruat inan bana. Denemeni tavsiye ederim. Kendileriyle konusup durumunu anlatarak yonlendirme alabilirsin canim.