Asdf06 Asdf06 Atlass 8 miii? Bebekle birlikte uzay mekiği de veriyorlar sanırım .. 😂 Çok para ya . Hangi doktordan aldı peki canım paketi ?
Ceylanakbal_ Benim de Keçiören medisis bizim de Doğum paketi 8küsür canım ve ayriyetten her kontrole girişimde 15tl randevu ücreti alıyorlar😭😞
Ceylanakbal_ Sonradan düşündüğümde tekli girişler daha mantıklı geldi böyle 10 milyara mal olcak bize . Çünkü Doğumdan sonra hastanede yattığım her gün içinde 500tl alıncak.Doğum paketinde 12 giriş hakkımız vardı ben 36haftalıgım bu 5.gidişim olcak
Asdf06 Ceylanakbal_ dimi ya benimde aklımı kurcalıyor aslında paket mantıklı gelmiyor gibi sonra düşünüyorum yine arada kalıyorum bilemedim yani .
Asdf06 06minigimym 5600 dü en son haha 10 gün öncearkadaşım doğum yaptı 4500 küsürdü ne ara bu kadar artmış o yüzden şaşırdım. Bilsem sormazdım ayrıca
Asdf06 Ece42 Akay şubesi daha pahalı sanırım etliğin bu kadar olduğunu düşünmemiştim o yüzden şaşırdım
Asdf06 Ellosluk hastaneden hasteneye elbette farkediyor kuzenim 3 yıl önce 10 bine Doğum yaptı . Biberonu emziği her şey içindeydi . Etlik için bu fiyat çok geldi piyasadan ötürü şaşırmadım
Ceylanakbal_ Asdf06 gerçekten aşırı gereksiz pahalı içinde sadece testler ultrason ve Doğum var bir de oda süslemesi fotoğraf cekimi vardı onlarda virüsten dolayı yapılmayacak.ayrıntılı ultrason bile içinde diil 500tl ye onu da doktorun önerisiyle başka bir yere yaptırdık
Atlass Ceylanakbal_ hmm ismini duydum sevdim ilk defa karşıma cıktı aynı hastaneden biri ☺️ Şaşırdım ☺️☺️