cimcimem3443 Yarın 07.15 de yatışım olacak hastaneye. İri bebek olacağı için zorunlu sezaryenim var. Öncelikle dualarınızı bekliyorum 😇 ve de çantama koymam gereken lazım olacak önemli şeyler, önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻
Nse cimcimem3443 rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ canım doğumdan sonra bizleri de bilgilendirir misin ❤️ bende inşallah yarın anestezi uzmanı ile görüşmeye gidecem ama çok kararsızım spinal mi genel mi istesem diye
Mervegcl cimcimem3443 belinden uyuşturucaklar kuzum biliyorsundur zaten iğne biraz canını acıtabilir ama bi kaç dakka içinde uyuşuyorsun zaten genel anestezi tercih etmediğin çok iyi olmuş riski daha fazla çünkü ameliyatın ilk 10 dakkasında bebişinin ağlama sesini duyucaksın inşallah sana göstericekler merak etme diğer 10 dakkada da dikişin atılıcak kısa süren bi ameliyat ameliyattan önce alerjinin olduğu şeyleri mutlaka belirt ilaç pudralı eldiven vs. Ameliyat esnasında mide bulantısı ya da baş dönmesi hissedersen endişelenme yapılan anestezinin yan etkisi ama mutlaka başındaki teknikere bildir serumunu hızlandırır ya da mide ilacı verir inşallah kusma seviyesine gelmeden engellenir. Yeme içme olayını zaten doktorun sana söylicek bişey yiyip ya da içersen sakın saklama anestezi basit bir işlem değil ona göre önlem alınır ben anestezi teknikeri olarak ve bir çok sezeryan ameliyatına girmiş biri olarak sana bunları söyleyebildim daha önce doğum yapmadığım için sonrası hakkında bişey diyemicem kusura bakma sağlıkla kucağına al inşallah 🥰♥️
NazYas cimcimem3443 Rabbim hayırlı sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, benimde cuma günü iriliğinden kaynaklı sezaryen ihtimali var net değil, çıktıktan sonra kendini iyi hissedince yaşadıklarını yazar mısın
cimcimem3443 Nse Çok sağol kuzum. Bilgilendiririm elbet. Genel anesteziyi önermediler bana birden acıyla uyanmak daha zor oluyo dediler. Spinal da hem bebeğini de görmüş olursun 😍
Melos33 Nse ben genel istiyordum doktorum koronadan dolayı pek genel yapmıyoruz genelde spinal yapıyoruz dedi
Eda1231 Canım sezeryanda 1 gece kalacağın için bebeğe yedek takım al bolca bebek bezi al ve kesinlikle göğüs kremi hatta şimdiden sür emzirmeden sonra yara olmasın. Göğüs ucu yarasından çektim şükür 12. Günümdeyim geçti benim için en önemlileri bunlardı
cimcimem3443 Eda1231 teşekkür ederim canım. Kremi bu geceden süreyim madem. İnşallah hemen sütüm gelir. Bebek bezi kaç tane almıştınız siz ve de kaç sürüyo ameliyat ?
cimcimem3443 Selin648 spinal anestezi olucam inşallah. Altı tüp kan alındı bi risk teşkil etmiyor dediler. Genel anesteziyi önermiyolar pek bana orda acıyla uyanırsın senin için zor olur Spinal de bebeğini görürsün dediler 🌝 çok heycanlıyım
Nse cimcimem3443 panik atak var bende ilk sezeryanimda da belden yaptılar ama baktılar ben çok ağlıyorum bunu tüm uyutun dediler… Şimdi.de kararsız kaldım genel.istesem kendime zor gelirim o vakte kadar bebeğimi biraz geç gorucem ama spinal de de doğum dan sonra aşırı baş ağrısı olduğunu duydum bundan korktum
Eda1231 cimcimem3443 canım 15 tane al yine sen bebek bezi yanına. Göğüs bakımını eksik etme ilk emzirmede bile bebeğin ağzına memenin ucunu değil tamamını vermeye çaşış bana bunları kimse demedi 5 gün çektim göğüs yarasını. Ameliyatta toplam 45 dakika sürmüş ama bana 15 dakika gibi çok kısa geldi Bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yaptılar bana çok heyecanlanacak olursan söylersin. İnşallah sağ salim al yavrunu kucağına şimdiden hayırlı olsun
cimcimem3443 Mervegcl çok teşekkür ederim kuzum. Alerjim yok şükür bi şi şeye alerjim yok. Acıyı hissetmekten korkuyorum çekiştirmeleri hissediyormuşuz sanırım biraz da ondan korkuyorum sanırım 🤭 çok heyecanlıyım rabbim tüm gebeleri kurtarsın
Ardaece Doğum sonrası söylenenleri harfiyen dinle ve uygula baş ağrısını ve bel ağrısını önlemek için. Hayırlarla sağlıkla kavuş yavruna 🥰
dishonest İlk yürüyüşü geciktirmeden yap mutlaka canın yansa da devam et çok hızlı toparlanacaksın. Sakın yere bakma gözlerin sadece karşıda olsun. Ameliyat kesinlikle acısız hissettiğin çekişmeler de asla acı yok korkmuyorsun o an. Sonrasında acı hissetmeye başlayınca ağrı kesici iste.
dishonest cimcimem3443 ameliyattan çıkar çıkmaz yersiniz ama muhtemelen canınız hiç bir şey yemek istemeyecek 😂 gebelik boyunca homidi gırtlak yiyen ben lohusayken neredeyse hiç yemek yiyemedim. Ayaklarınız uyuşukluğu geçince yürütüyorlar. Mutlaka sadece karşıya bakın biri sizi iki elinizden tutarak kaldırsın ve yürütsün.
dishonest Nse bence korkmayın ben dikiş dışında hiç ağrı yaşamadım. Ona da iğne vurdular zaten. Hiç başım ağrımadı