YazCilegi Hlyfrz ben 30+6 yım ama hala kendim yapıyorum. Kendimi yormadan dinlene dinlene. Sadece ağır kaldırma,itip kakma hiç bişeyi dikkat et bişeycik olmaz 🤗
MucizemiBekliyorum Hlyfrz hamilelikten önce epilasyona gidiyordum 3,4 aydir da ağda ya gidiyorum canim en rahati
Hlyfrz Kibarbaby ahahaha kisisel bakım etiketi sagolsun ayirt etmenize yardimci olmus bende bayanin mesajini okuyunca cok hakli agda falan yazsaydim diye dusundum 😁
Minigininannesi Hlyfrz kesinlikle jilet yapma ben yaptım yeni gittim agdaya ulaşamıyorum diye iki gün acı çektim ve çoğalmış dağılma başlamış ben şaşırdım agdaya git bence birde doğum yapınca dikiş oluyormus belli süre dokunamazsin ağda iyi olur
Papatyaa Hlyfrz banada ağda gelmiyor canim cok yaptım zamanin da heryeri sivilce oldu vajinanin😂 kaşıya kaşıya mahvoluyorum epilasyonda aynı keza en rahatı bana jilet
OglusumuBeklerken Bende eldivenle aliyodum buzamana kadar ama artik onada zorlaniyorum bide pazartesiye alttan muayne etcem dedi doktor artik birine agda yaptircam mecbur😟
ecemsuu Fatmafatma veet tüg dökücü önerdi jiletle zor alırsın dedi bide benim hamileliğim diksili sonuçta ama agdaya sakın dedi 🌝
eymenelif MucizemiBekliyorum tabiki en rahati o ama siz onceden gidiyormussunuz simdi aldirmasi icin onceden bi aliskanligi olmali insanin hic dusunmeden eksik bilgi veriyorsunuz!