rabiass Kizlar az önce lavaboya gittim cokk az bı sarımsı da değil kahverengimsi de değil. Böyle olup sorun yaşayan veya yaşamayan var mı çok korkuyorum. 2 kaybım var 3.ncu gebeligim şu an 🤦🤦
er_aysenur rabiass canım bende de yaklaşık 10.haftamda oldu kahverengi leke bebeğin yerleşmesinden dolayı olur dedi doktorum doktoruna bir görün bence için rahat etsin
DamlaNur29 rabiass doktora gitmelisin hamilelikte leke normal değil kanamada normal değil yarına bi randevu al ve git ilaç verir belki belki kanama alanın var bunu biz bilemeyiz
elif00000 rabiass canim ilaç veriyorlar genelde bende de olmuştu sonra ilacı kullandım kesildi. Ama doktora mutlaka görün
mlsmrtgl rabiass o haftalara olabiliyor canım doktoruna mutlaka haber ver . İlaç yazacaktır . Keseyi gördünüz mü kalp atışı duydunuz mu ?
Alyali Canım kahverengi leke yada kanama hiç bir gebelikte normal değil benimde oldu hemen hastaneye gittim progesteron yazdı fitil 1 ay kulandım sora birdaha olmadı düşük tehlikesine karşı önlem alınır hastaneye git
rabiass mlsmrtgl keseyi gördük de bugünden için kalp atışına bakacaktik gidemedim kese falan herşey normal çıktı sağlıklı ilerliyo ama yine de korkuyorum işte 2 kayıp olunca