Nrgl_cntrk https://imgyukle.com/i/yKPYnS arkadaşlar instagram da çok sordum ama bana fiyatları yüksek geldi açıkçası bu tür malzemeleri nerden bulabilirim bildiğiniz sayfa var mı? Ve aranızda kendisi yapan var mı? Evde kendim de yapabilirim diye düşünüyorum inşaallah beceririm😂
Seval22 Nrgl_cntrk bunuda bi arkadaşıma yaptım ismine karar verememişti sonradan üst kısma pleksi olarak yapıştırdım
Yvzslm Nrgl_cntrk instagram da bir sayfa var çok uygun oradan alabilirsin. https://instagram.com/malzeme_deposu1?igshid=tag38mc1lnms
Nrgl_cntrk Seval22 çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sağlıkla kullanın🥰 yani evde yapılabilecek birşey o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Normalde bi siteden yapacaktım detaylıdan sonra ama bugün karar değiştirdim yani malzemelerini alıp kendim de yapabilirim yastık ve çerçeveyi 🤷🏻♀️ Ama kapı süsünü yapabilir miyim bilmiyorum 🤦🏻♀️
gulsunbebek Yapabilirsiniz tabiii. Ben daha önce yaptım şimdi de kendime yapacağım. Malzeme çok ucuz değil, bir de el işçiliği ve dışarıdan alıyorsanız kargo eklenince fiyatlar yüksek olabiliyor. Tabi el beceriniz varsa daha uyguna mal etme şansınız var.
Nrgl_cntrk gulsunbebek evet gerçekten instagram da sorduğum sayfalar 150nin altında fiyat vermedi neredeyse🤷🏻♀️
Seval22 Nrgl_cntrk tüm malzemeler tuhafiyede var canım sen yapmak istediğin şeyin resmini göster hepsini verirler sana ben yastık kapı süsü anı defterini 50 liraya çıkardım 50 lirada kaselere gitti keselerde 2 metre kumaştan 150 tane çıktı
gulsunbebek Nrgl_cntrk çok rahat yaparsınız. Zorlanırsanız yazın bana instagramda gülsünbebek hesabıma, ben size tarif ederim. Kolay gelsin 💐
Merveu- Pleksi malzemeler dahil olmak üzere tüm malzemeleri tuhafiyelerden bulabilirsin. Çeşit çeşit satıyorlar. Geçen gün arkadaşıma yaptık hatta ama resim ekleme işini beceremiyorum
Merveu- Nrgl_cntrk Biz yastık, lohusa terliği tacı bebek tacı bir de kapı süsü yaptık hepsinin malzemeleri toplamda 170 falan tuttu ama çok şey aldık. Sadece yastık için alacağın malzemeler kumaş dahil 30 u geçmez. İstanbulda yaşıyorsan belki daha ucuza bile gelebilir.
Merdaaal34 Arkadaşlar bu tarz malzemeler Tahtakale zazahan da bulunabilir malum artık oralar açıldı kendiniz gitmeseniz bile birisine aldırıp çok çok uyguna getirebilirsiniz