Passss Sol bileğinin üzerine yüzük tutup cinsiyet tahmini yapan var mı tutuyo mu kime yapsam doğru çıktı
Aryamomy Passss bende dört tane çıkıyor 😱 ilki kızdı şuan ilk gebeliğim ve kızım olucak🤗 Bu arada annemle teyzem gençken yapmışlar ve doğru çıkmış
Passss Düz alyansı ipe bağlayıp sol bileginizin iç tarafına tutup birinci bebek diyorsunuz daire şeklinde ise kız ileri geri giderse erkek deneyin bakalım tutacakmi çoğu kişide tutuyormuş bende burdan duydum
26_26_26ggg Passss benim resmen ileri geri sallandı bileğimde doktor kız gibi dedi ama burda erkek bilemedim doktor da emin konuşmadı haziranın sonunda kesinleşcek eğer erkekse gerçekten doğrudur diye yazıcam😀
prensmusta Ben kendim yapıp tutuyorum ileri geri yapıyor,eşim tutunca daire çiziyo😬 internettede bi sürü var onunla ilgili,yok kendin yapcan,yok başkası yapcak,doğrusu nedir bilemedim🙄
Passss prensmusta kendin yap benim niyetime birinci cocuk ikinci cocuk sayıyorsun durunca bitiyor 🙈 benim kızımda tutuyor annemin niyetine dedim oda tuttu denedim kaç kişide tuttu bilmiyorum artık bende burdan öğrenmiştim
prensmusta Passss aaa ben öyle saymayı bilmiyodum,rastgele tutuyorum,demek anlatmak istediği bişeyler varmış bi öyle bi böyle yapıpta🤣🤣
26_26_26ggg FrdCn benimkine kesin demedi değişebilir tabi dedi ben o yüzden bi ihtimal dedim acabamı😅
_2prensesannesi_ Geçen gün bi arkadasim öğretti banada 😂 bileğin ustune degil ama isim geçirip avuc icinden yüzüğü kaldırınca yuvarlak cizince kiz dik gelip giderse erkek dedi denedik dogru cikti ilk kizimida bunuda buldu hatta kac cocuk olacağına kadar biliyor garip ama ilk basta sacma gelmişti içimizde isim.geçirip çocuğu olmayan kisilerede baktik yuzuk hic hareket etmiyor kime baktiysak dogru çıktı 😂
Ahahhahaahha Birinci bebek dedim yuvarlaklar çizdi ikinci bebek dedim ileri geri sallandı üçüncü bebek dedim ileri geri sallandı şimdi 18 haftalığm kız bekliyorum şaşırtıcı ilki çıktı 🤯😍
_2prensesannesi_ Kızlar annemin adina baktim 4 kiz 1 oglan onuda bildi kime baktiysam yanilmadi garip bir sekilde 😂🤷🏻