elifalperr Kızlar bi kaç gün içinde e bebek sitesinden alışveriş yapan var mı 3 gündür alışveriş yapamıyorum ödeme ekranında boş beyaz ekranda kalıyor 😤🤔
Yvzslm elifalperr ben yaptım hatta dün akşam yine yaptım. Sorun yok. Tarayıcı kaynaklı olabilir ve çerezler dolmuşsa da hata verebilir.
Muberraonur elifalperr canım bende daha demin yaptım eşimin kredi kartıyla çekiyordum boş beyaz ekran çıktı sonra hata oluştu dedi meğersem limit yetersiz geldiği içinmiş limiti yükseltince hemen oldu sende kontrol et belki ondandır
Ayseyucel33 elifalperr ben e bebek uygulamasını kökten sildim bunun yüzünden herşeyi giriyorum ödeme kısmı da tamam tam onaylicam herşeyi hata veriyor ve sepetimdeki bütün ürünleri boşaltıyor çok kalitesiz bir internet sitesi var gidip alıcam mecburen
Misssimsek elifalperr birde aldiklarin arasında stokta kalmayan ürünler varsa o zaman da hata veriyor stokta yok.diye uyarı vermiyor.
elifalperr Ayseyucel33 bu sefer sorun kart limitim miş ama dediğin gibi site bazen öyle yapıyo bende gidip alıcaktım ama internete özel bi ürün var promalt içeçek diye süt arttırıcı onunalıcaktım