Merhabalar
Uzun süredir Happy mom daki doğum hikayelerini okuyorum ve çok güzel tecrübeler edindim bu anlamda bende minik oğlumun doğum hikayesini sizlerle paylaşacağım.
26 Mayıs tarihinde kanamam oldu hatta forumda da bir kaç arkadaşa sordum ne yapmalıyım diye doktorum bebek kanala yerleşiyordur o yüzden olmuştur deyince dikkate almadık çünkü sancı falan gelmedi.O gece hafif hafif adet sancısını benzer bir ağrı ile uyandım kasıklarıma vuruyordu.Sabah 6 ya kadar ufak ufak geliyordu,fakat 6 dan sonra sıklaşıp şiddeti arttı ve bir çay bardağı kadar falan su gelince ılık duş alıp hastanenin yolunu tuttuk.hastaneye gittiğimizde saat 7.30tu ve ebe alttan kontrolümü yaptığında 2 cm açılmam vardı,bir yandan da suyum gelmeye devam ediyordu doktorum geldi kendi sancımın olduğunu suni sancı vermeyeceklerini söyledi.Nst ye bağladılar ve sancılarım git gide sıklaşırken ebe kas gevşetici yaptı.saat 9 gibi 4-5 cm açılmam vardı 10.30 gibi 7-8 e çıktı ve saat 11.30 ta 9 cm olmuştu açılmam .Sancıları çekerken eşim bir yandan sırtıma masaj yaptı squat yapmaya devam ettim ebemiz ıkınmam geldiğinde çağırmamı söyledi.Buraya kadar gayet iyiydim sadece sancı sırasında hareket edemeyecek kadar kötü oluyorsunuz ve ister istemez bağırıyorsunuz.Açılmam 10 cm olduğunda bir yandan da ikınma hissi geldiğinde kendimi Doğumda buldum.3 kere derin nefes alıp büyük tuvaletimi yapar gibi ıkınmam sonucu çocuğum doğmuştu.Beklediğimden daha kolay olan kısım buydu.Fakat bebeğim eli yüzünde geldiği için yırtılmam çok fazla oldu doktorumun uyuşturamadan diktiği yerler doğumdan daha çok canımı yaktı diyebilirim.Saat 12.10 da oğlum doğdu. Çocuğumu yanıma getirdiklerinde hepsi geçti gitti sanki.3820 kilo 52 cm boyu ile çok şükür kucağımıza aldık ve şuan 5 günlüğüz.