Melismetinkaya Kizlar bugun doktora gittim adet dongume gore benegim 5+3 olmadi gerekirken suan 4. Haftada dedi doktor. kese gorundu ama olmasi gerekenden kucuk oldugunu soyledi. Boyle durum yasayan var mi. Dusuge sebep olur mu
Selinyavcan Melismetinkaya bende şuan seninle aynı durumdayım bi sıkıntı olmuyormuş önceki gebeliğimde de geç döllenme olmuştu bi zararı yok dedi doktor bi sıkıntı oluşturmaz dedi için rahat olsun 🌸
Melismetinkaya Tugce1803 adet dongume gore 5+3 olmasi gerekiyor ama 4. haftada dedi. 4 gore kucuk demedi yani
Melismetinkaya Selinyavcan 3 saol canim icimi rahatlattin boraz. Korktum oyle deyince. 3 hafta sonra kalp atisini duyucaz duymazsak o zaman sikinti dedi. Simdo nasil gecicek diyorum 3 hafta
Melismetinkaya Tugce1803 evet bende oyle dedim doktora olabilir baska ihtallerde olabilir dedi. Kan testleri yapti bakayim sonuclari bekliyoruz
Elifdoan Geç döllenme olmuştur. Haftan ilerleyince o vaktini yakalar benimki de öyleydi şuan adet dongume göre olması gereken zamani yakaladi