TubaUludonErgn Tatlı anneler ve adayları ya sürekli birileri birşey diyor mesela nar suyu ıhlamur içme dusuk ihtimali artar diye bunun gibi zararlı olduğunu bildiğiniz seyler var mi ???
Deletedmom05 TubaUludonErgn doktorun öyle birşey demedi ise düşük riskin yoksa bence hicde birşey olmaz. Ama düşük riski varsa zarara atılmamalı yenmemeli.
RabiaYamur TubaUludonErgn maydanozu biliyorum düsügü tetikliyomus. Bide bana ciger yedittirmedi elime de sürdüttürmedi. Bide biseyi severek istahla yerken elini gögsüne ve karnına sürme derler leke olur bebekte diye.
mmhanKaramanKuca Ada çayı kesinlikle içilmemeli diye biliyorum canım bitki çaylarına çok dikkat et ıhlamurda günde sadece 1 fincan. Maydonoz da çok tüketme.
PinarOmurAvcioglu Pastirma,salam,sucuk,pastorize edilmemis sut ve onunla yapilan gidalar,fast food,cig yumurta, tam olarak pismemis et,cig kofte ve sakatat yemekleri.Bu liste kisiye gore degisiklik gosterebilir
PinarOmurAvcioglu Kendi adima ben cocuga faydasi olmayacak canimin istedigi seyleri yemiyorum yadaa asiriya kacmiyorum mesela baklava,cay ve kahve ornek verebilirim.Dedigim gibi kisiye gore degisiyor canim ama benim fikrim biraz dikkat etmekten yana.Her doktor herseyi soylemiyor yoksa bu forumda insanlar bukadar soru sormaz arastirmazdi.
deletedmom24 İşlenmiş gıdalar abur cubur a dikkat et canım. Ciğer ye ama sakın elinin batığıyla bi yerine dokunma. Az tüket bu arada ciğeri. maydonoz adaçayı ve ıhlamur gebelikte sakınılması gereken bitkiler. Çilek yerken de dikkat et ciğer gibi o da dokunduğun yere iz bırakır. Bir de bnm arkadaşım o kadar çok kivi aşerdi bebeği biraz tüylü oldu. Kız çocuğu bir de sırtı falan hep tüylü 🙂 abartmadan tüketmek gerekiyo demek ki 😂